pc donuyor

serkan2004

New member
Reaction score
0
merhabalar
bilgisayarımda herhangi bir şeyin adını değiştirmeye kalktığımda işlemci %100 çalışıyor ve pc donuyor
pc yi tekrar eski haline getirebilmek çin görev yöneticisinden explorer.exe yi durdurmak zorunda kalıyorum
bilgisayarımda antivirüs yok
windows defender a güveniyorum :) geçenlerde 2 tane virüs buldu sil dedim sildi,
ancak benim bu sorunum bugün başladı
sebebi ne olabilir
teşekkürler
bu arada masaüstüne bişey koyduğum zaman görünmüyor
herhangi bi klasör açıp o klasörde masaüstüne geldiğimde görünüyor

Bu sorun ne aLakaysa win 7 ve aLt işLetim sistemLerinde TotaL video converter veya K-Lite Codec Pack gibi programLarın yükLü oLmasından kaynakLandığı söyLeniyor.

Bu programLar pc nizde yükLüyse,siLmeyi deneyin..

Bu sorun ne aLakaysa win 7 ve aLt işLetim sistemLerinde TotaL video converter veya K-Lite Codec Pack gibi programLarın yükLü oLmasından kaynakLandığı söyLeniyor.

Bu programlarla alakası olduğunu sanmıyorum bu iki program benim bilgisayarımda yüklü tıkır tıkır çalışıyor.. hiçbir şekilde kasma veya donma yok..
Arkadaş antivirüs olmadığını belirtmiş sorun bundan kaynaklanıyor olabilir..

Olmaz olmaz demeyin. Eğer o programlar yüklüyse kaldırı denemekte fayda var.
Böyle manyak manyak sebeplerden ıkan sorunlar bazen denk gelip dellendiriyor.

İyi bir portable antivirüs programıyla bilgisayarını taratmalısın, arkasından advanced system care gibi bir optimizasyon programıyla optimize edersen sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

bilgisayarımda total video converter olduğunu bilen bir kahin var aramızda : )
hepinize çok teşekkür ederim
en iyisi totali kaldırayım ve bir anti vir yükleyim

Geri