pc donup kalıyor

S

SqooK^

Guest
:D hersey basımız gelıyor hayır wardır dıyıp qecıyoz ama bazen cnaımı sıkılıyor wındows logosu dolarken bazen pc acılısır 3 5 saat takılırsın bazen hıc yapmıyor bırden donup kalıyor sebebı ne olabılır ?

mert yine mi senin pc =)

windows logosu sırasındamı donuyor ?

olum kaçıncı format atışın =)

formata rağmen düzelmediyse harddiskte yada ram de sorun olabilirmi dicem ama onları test etmiştin dimi ?

evet :D bak format atma saysını sorma ben bıle unuttum :D en kucuk ıhtımal 150format yemıstır bazen logoda donuyor bazen pc acıldıgı bır sure sonra bazen hıc donmuyor sorun nedır anlamadım her hangı bır program dan mı oluyor yoksa :D xp demı bır sorun var wallaha :d işlemciyle ekran kartınını dun jelledim :D belkı jellerı kalkmıstır dıye :D ama yıne bır fayda etmedı az once dondu yıne :D yardım please:D

evet :D bak format atma saysını sorma ben bıle unuttum :D en kucuk ıhtımal 150format yemıstır bazen logoda donuyor bazen pc acıldıgı bır sure sonra bazen hıc donmuyor sorun nedır anlamadım her hangı bır program dan mı oluyor yoksa :D xp demı bır sorun var wallaha :d işlemciyle ekran kartınını dun jelledim :D belkı jellerı kalkmıstır dıye :D ama yıne bır fayda etmedı az once dondu yıne :D yardım please:D

eğer eskiden beri aynı xp yi kullanıyosan belki xp de sorun vardır.

yeni xp indirip onla format atıp kurdunmu hiç ?

jelden değildir,harddiskte bad sector olabilirmi ki ? ondanda böle olabilir.

ramde bi sorun yoktu galiba.ram varsa değiştirmeyi dene bi.

bide başka xp ile format atıp onla yüklemeyi dene...

ramda bısey yok hdd bişey gostermıyor sorun olarak :S xp yenı ındırıp kurmustum 1 ay felan oluyor bu sorunda saten asagı yukarı 2 haftadır war acaba xp denmıdır dıye dusunuyom

valla xp den olabilir.içeriği değiştirilmemiş temiz xp indir.

perfect xp falan olmasın.

hdd de sorun göstermez zaten onu hd tune gibi programlarla tarayıp öğrenebilirsin.bad sector ü.

perfect degılkı saten temız xpydı :) ama su hd tune tekrar denıyıcem :S hd tune :D bi sorun yok dıyor anlamadım gıttı heralde xp de bıseylıkvar

http://www.hhresim.com/show-image.php?id=0dfa58a7f245b87e02fc0a4be8ce40ce

hd tuneden sana da bır resım :D anlamadım bak da soyle

bi resimde hdd regenator den bad sector gostermıyor anladıgım akdarıyla

http://www.hhresim.com/show-image.php?id=fe53a845aa94c54506403a668b138b74

ordaki sayılar pek net gozukmuyor hepsı 0 bıde 2 sıradakıne gırdım hıc bısey cıkmıyor :D yanı sorun yok dıyor anasını satıyım ya:S

Geri