PC Donanım sorunu Acillll

bahadır_88

New member
Reaction score
0
S.A Arkadaşlar bende 2 tip işlemcisi olan kasa var. şimdi: 1.si P4 makina her iki taraftan mandallı olan işlemci bunu nasıl sökeirm arkadaşlar..2.si yeni tip core2duo 4 tane sağa sola çevirmeli bu 2 işlemciyi nasıl sökeirm arkadaşlar birde bilgisayar işlemcisi için hangi marka ve nasıl bir termal macun tavsiye edersiniz.. Yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.....

yav arkadaşlar bu işlemin nasıl yapılacağını bilen bir tek Allahın kulu yok mu ..???

p4 lerde yan taraflarda olan mandalı plastik tarafından aşağı bastıracaksın kilitler açılacak.ufak kancası vardır onun onu hafif bastırarak çıkarman gerek.aynı şeyi diğer tarafada yapıcaksın.

yani bunu böle sözle anlatmak pek ii olmaz.

yeni nesilleri bilmiyorum...

core2 duo olan kasada dügmelerin üstüne bas sola çevir açılır hepsini açtıktan sonra yukarı çek fan çıkar

verdiğiniz cevaplar için tşk ederim arkadaşlar peki termal macun olarak ne tavsiye edersiniz..??

arkdaşım o konuda bi bilgim yok k.b yardımcı olamıyorum.

verdiğiniz cevaplar için tşk ederim arkadaşlar peki termal macun olarak ne tavsiye edersiniz..??

macunu alacağın yere de sorabilirsin ama

kaliteli markalardan almanı tavsiye edebilirim,thermaltake gibi.

ama diğerlerinden biraz daha pahalı olabilir.

bende pek bilemiyorum termal macun markası...

evet arkadaşlar birisi de thermaltake bu markayaı tavsiye etti neyse biraz daha araştırayım..

yav hocam bunlar herhalde tek kullanımlık ve hepside şırınga içinde benim çalıştığım bilgisayarcılarda bunlar küçük cam kavanoz içindeydi .....

Geri