Pc den silinmeyen klasorler acil yardım pls

aylinlove

New member
Reaction score
0
Merhaba ARkadaşlar iş yerinde kullanmış olduğum pc de daha once iççerisinde bilgiler olan kendimin oluşturduğu klasorler war 2 ad. içeriğini bir süre sonra sildim fakat klasorler masaustunde kaldı karspersky programı ve spyware ile tarama yapıp tum virüsleri sildim fakat masa ustundeki o silinmeyen klasorleri sildiğimde tekrar bir sure sonra masaustunde belirmekte.Format atmadan nasıl bir çozum üretilir bana yardımcı olurmusunuz... Şimdiden teşkkürler...

FOrmat atamıyorum o pc de ayreten linuxte war kullanmakta olduğumuz cihazlar linuxte çalışmakta onun içn format çok kulfetli benim için...

Yardımcı olacak arkadaşllara simdiden tşkler....

asquared 5 ile bi taratmanı tavsiye ederim virüs açısından.

silsende sanki bişi onu kullanıyo ve geri getiriyo.

şöle yap olmadı kaspersky ile yada bi anti ile ona erişimi engelle asquared dada var erişimini engelleme.

engellediğinde kullandığın her hangi bi program hata veriyosa o program o dosyayı kullanıyodur aksi takdirde başka yerlerden geldiği aşikar.

abi saol ya ama sole soleyim bu klasorleri ben açtım hani resim muzik fln o tip bişler attım içine sonra kaldırdığımda dosyayı geri geldi klasorler ewt bazen o dosyaları silerken soyluyor baska bir şey tarafından kullanılıyor die ..Buyuk ihtimal bence virus war ama elimdekiler yetersiz kalmış olabilir tavsiye ettiğin programı deneyim umarım forumumuzda wardır.. Teşekkürler ilgilendiğin için ....

hutta ve security de var.

asquared 5 diye arattır çıkacaktır karşına bulamazsan veririrm.

asquared 5 eğer virüs varsa kökünden temizlicektir...

guvenli modda baslatip denedin mi silmeyi ?

bizim forumda yok galiba wolf bulamadım ya :( sende warmı senin gerçi geniş bir arşivin war ama :D
bugun hatta spyware doctor u senin linklerden indirdim tşkler tekrardan...

eywallah saol yardımcı olduğun için ben simdi indriyorum

guvenli modda baslatip denedin mi silmeyi ?
saçma sapan cevaplari neden dinlersiniz anlayamiyorum...
bence antivirüs işlerini bırakip bu arkadaşımızi dinlemelisin,
yani güvenli modda bilgisayari aç silmeyi öyle dene, ayrica burasi önemli:denetim masasindan kullanici hesabi denetimini kapamalısin veya bunlari administrator hesabi ile yapmalisin kolayliklar,

Geri