PC den Kahkaha sesi geliyo ....?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
ya beyler arkadasın pc sınden kahkaha gulme seslerı gelıyormus.mcafee guncellı kullanıyormus.ve bunun yanında bi kactanede spy programı ıle taratmasına ragmen halen gecmemis.trojan olsa bu kadar taramaya siler die dusunuyorum.xp kullanıyor.bi fikir verebilirmisniz???

allaa alla ilk defa duyuyom bende şimdi gerçi benimkide gaz çıkarıyo gibi sesler çıkartıyo ama anlamadım gitti format atsa düzelir ama işte önemli olan formatsız çözmek...

bazı eski anakartlarda oluyor kanakartın bios unu ubdate etsin.....yani kahkaha gelmiyorda sanki biri konuşuyomuş gibi ses geliyorr :)

...

spysense' Alıntı:
allaa alla ilk defa duyuyom bende şimdi gerçi benimkide gaz çıkarıyo gibi sesler çıkartıyo ama anlamadım gitti format atsa düzelir ama işte önemli olan formatsız çözmek...

FORMAT ATMIŞ AMA HALA DÜZELMEDİ YAA BU NASIL VİRÜS NASI Bİ TROJAN YAA?
buna benzer trojan ı olan varsa paylaşsın sevinirim ...
yaa arkadaş paso küfrediyo bu arada ama sonucu deiştirmiyo tabi :D
acil yardım gerekli yaa :(

ehuehu ilginç bir durum..f disk çekmeyi denedinizmi..

altında yatır mı var acaba

len msn plus yuklemıs olmasın?
onda seytani kahkaha efekti war ya?

Arkadaslar format atmaya gerek yok sen bi gorev yoneticisine bak orda ekstra bi program olmasi lazim bende de olmusdu arkadaslar saka programi bulmuslar benim oc de test etmislerdi.Zaman falan ayarlaniyo mesela 5 dak dan bir bagiriyo falan.Bence ole bi sey olmasi lazim

kolonların fişini ceksin olay bitmiştir
eheheh:D

kaç asırlık konu gündemi manşety yaptınızya bravo :D
konu closed bi zahmet arkadaşlar :)

kısa ve öz

StİnG' Alıntı:
ya beyler arkadasın pc sınden kahkaha gulme seslerı gelıyormus.mcafee guncellı kullanıyormus.ve bunun yanında bi kactanede spy programı ıle taratmasına ragmen halen gecmemis.trojan olsa bu kadar taramaya siler die dusunuyorum.xp kullanıyor.bi fikir verebilirmisniz???
tek kelimeyle saçmalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri