pc de video izleyemiyorum

karabey_sk

New member
Reaction score
0
arkadaslar benim pc de bi sorun var bi türlü cözemedim simdi iki gün önceye kadar hersey salamdı ama ne olduysa oldu pc de video izleyemez oldum media playeri acıyom donup kalıyo yeni sürümünü denedim oda donuyo baska oynatıcılar denedim k-lıke kodek gibi onlarda acmıyo kısacası pc de hiç bir sekilde video izleyemez oldum arada bi uyarı veriyo system 32 de bisey bulunamadı die bi webcam kurmustum onu kurarkaen sormustu windows ilie uyumlu olmayabilir die ondan olabilirmi ondansa nasi düzeltcez yardımmm istiyorum :melek

simdi biraz kurcaladım sorun media playerde deil baska biseyde media player müzik calıyo ama araya bitane video atıyorum ona gelince donuyo ne yapcaz bi fikiri olan? ?

off bu da işe yaramadı sanırım yükledigim proyla alakalı bisey windowsun ayarlarını mı deiştirdim acaba ses acılıyo ama videoya gelince donuyo hatta hiç acılmıyo yükledigim proyu sildim ama gene olmadı ne olur baba formattan baska bi yüntem gösterin daha iki hafa önce attım

denedim youtube deki filmleri izleyebiliyorum sorun pc de oynatıcılarda deil yada izlemek istedegim dosyada windowsla alakalı olmalı

webcamden olabilecegi söyleniyor nasi düzeltebilirimmm

sorun hallodu format attım

Geri