PC de HD TV ?

aydin__

Banned
Reaction score
0
SS2 ile HD Kanalları İzlemenin Bi Yöntemi Varmıdır Ve Bunu Rahatlıkla İzleyebilmek İçin Önereceginiz İşlemciler Nelerdir ?

SS2 dediğin şey eğer Receiver gibi bişeyse izlemen mümkün.. Ama tv kartına ihtiyacın olucak ilk baş onun girişlerine uygun bi tv kartı alırsın.. ve pc ye bağladığın tv kartını uygun bir giriş kablosuyla (s-video kablasu gibi) bağlayıp yayını elde edebilirsin... Ancak şu var kanal değiştirmen için yine Receiver ı kullanman gerekicek...

Ve ayrıca HD ekranın olması lazım...

Aklıma bu geldi bilmiyorum daha kolay bir yöntem varmı ama bu şekilde elde etmem mümkün görüntüyü...

Hendrix kardeşe teşekkür ederim.
Fakat benim aklıma da gelen şu;
HD uyumlu receiver aldıktan sonra zaten 1920*1080p televizyonda izlemen gerekli.
E zaten o tarz televizyonlarda PC girişi mevcut. 2 çıkış olarak bağlarsan sadece kumanda AV menüsünden Çıkışı seçmen yeterli olacaktır.

Aynı sistemi ben de kurmak istiyordum. Fakat mantık bana şöyle geldi. Köy yerinde 350 km hızla giden bir araba almak gibi bir şey oluyor. HD yayını Türkçe veren kanal yok şu an. Ancak ücretli abonelik şirketlerinden birine üye olmak gerekli (Digi-Dsmart) Onun için de değmez gibi geliyor bana...

Ama hem bilgisayar hem HD yayın izlemek istiyorum dersen zaten internetin var Dreambox 800 HD cihazını tavsiye ederim...

Dreamboxun en büyük özelliği ethernet üzerinden kart bilgisi paylaşımıdır.
Yine sormak istediğin bir şey varsa buralardayım...

Geri