PC Aniden Kapanması !

P0KéR

New member
Reaction score
0
Meraßa arkadasLar pc son 2 haftadır fişi çekiLmiş gibi kapanıyor. Sorunu yaşayanLar oLdu mu veya çözen ?
ßen sorunun fanLardan oLduqunu düşünüyorum.Sizce neden ßöle ßişi yapar :saskin

power supply ' dan olabilir büyük ihtimal... farklı bir power supply ile denemeni tavsiye ederim...

power supply ' dan olabilir büyük ihtimal... farklı bir power supply ile denemeni tavsiye ederim...
bencede caleron pcm vardı eskiden, powersuplaydan oluyor pc kapanması %90 ,sağlam bir powersplay alın termaltek falan.

eğer pc in tamamen kapanıyo elektriksiz kalıyo gibi aniden kapanıyosa sorun güç kaynağındadır.bence pc ni çalıştırma ve servise falan götür.çünkü donanımına zarar verebilir.fanlardan olduğunu sanmıyorum çünkü öle olsa aniden kapanmaz pc yeniden başlar veya windows kilitlenir.biostan işlemci ısılarına falan bak.sıcaklık değerlerini ölçen programlar var everest mesela onu yükle işlemci sıcaklığını falan ölç ama bence güç kaynağında sorun var.

benim pc de de aynı sorun var bende powerdan olduğun u düşşünüyorum değiştirdikten snra tekrar buraya yazarım eğer farklı bişeyden olduğunu bilen varsa buraya yazarsa çok memnun olurum

Geri