pc aldım bakarmısınız nasıl diye ?

starrestt

New member
Reaction score
0
Win 7 64 bit ultımate

amd fx-series 8350 black edition 4.00ghz soketam3+işlemci

asus m5a99fx pro r2.0 990fx am3+ddr3-1966 mhz

asus hd7870-dc2tg-2gd5-v2 radeon hd7870 2 gb

kıngston hyperx khx16c10b1b/8 8gb ddr-3-1600mhz

seagate sv35.5 st1000vx000 3.5 1tb sata3 6gb/dahili

asus drw-24f1st/blk 24x sata dvd-rw siyah bulk

aerocool x predator (ae-xpr-750b12s 750w usb ses

akasa wenom voodoo (am3+fm1 lga 1155 lga 1366 lga

arkadaslar 2 gün once aldım bu pc'yi kontorl edermısınız umarım dogru bı pc almısımdır...

Yorumlarınızı beklıyorum...

hard diskini neden içinde disk olan bir yapıda aldın.. Madem hız istiyorsun ssd almalıydın...Hemde bunun gibi
Nedeni bunun içinde dönen bir disk yok flash bellekler gibi bir yapıya sahip.. Ayrıca 120 gb sadece "C" işletim sisteminin kurulu olduğu yer yaparsın..çok hızlı oluyorlar..Isınıyorlar ama fir fan taktınmı tamam..

yanı ben topladım ama bilmiyorum yanı cokmu yanlıs yapmısım...

Yooo iyi yapmışsın da neden "amd" hep amd iyi diye överler ama iş performansı göster deyince
şişer kalır..
Ben ati ekran kartında yaşadım ..
Generals oynuyorum..Ati " saphire" ekran kartı kurulan topları göstermiyordu. Aynı 64 bit ekran kartı "nvidia" taktım toplar görünüyordu. ati , amd den soğudum sonra..

şimdi bir tane ssd dısk alayım o zaman bu pc'ye gore hangı ssd dısk almalıyım sence?

güzel bir pc i : ) ssd ye gerek yok bile diyebilirim neden diyiceksin okuma yızma hızına gerek duymuyorsun zaten çoğu zaman zaten ssd nın tek bır yanı oyun ve işletim sistemi içindir çok pahalı ssdlerde nalsan bile ömürlük o yüzden ssd piyasası çok dandik şuan uzun ömürlü ssd almalısın araştırmalar var bu acıdan googleden bulabilirsin sshd ler ver onlar yeni çıktı piyasaya güzeller hdd ile aynı performansın %30-40 fazlasını verebiliyorlar tabi her hdd den değil bence sorarsan paranı boşa harcama derim. çünkü kaliteli bir mazeme değil garantisi yok.

şimdi benım kafam karıstı acıkcası ssd almalımıyım alsam bıle bu pc'ye gore hangısı daha dogru olur SQOOK yanlıs yapmak istemıyorum...

ssd sana karlarını soyluyorum işletim sistemi kurarsan pc hızlı açılır ve işlemleri hızlı yapar
oyun yüklersen daha iyi önyüklemeleri yaparve seri oynar..
fiyat ile bunları kıyaslayabilirsin almak istiyormusun birde bunların ömürleri var belli bir kullanım saati ve markadan markaya modelden modele farkediyor.,400-500 tl civarında en iyiler diyebilirim daha pahalısıda var. sen ne düşünüyorsun. soru ve cevap şeklinde bu şekilde sıralasaydık almak istermiydin.

peki sana göre bu pc - nasıl yani performans olarak 2,500 tl-ye toplattım...

bana göre pc güzel 1 yıl sonra bir tane daha aynı gpudan takarsın crossfire yaparsın senı kurtarır bır kaç yıl daha : ) ssd de alıcaksan senın düşüncen tabi. ama bence bıraz tadına bak sonra al derim.

Geri