pc alıyor yardıma ihtiyacım war!!!!

erolcanogl

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar yeni pc alıyorum özelliklerini weriyorum

Intel® Core™ 2 Duo İşlemci E7400 (2,80 GHZ 3MB L2 1066 MHZ)

RAM:3GB DDR-2 667 MHZ

HARD DİSK 320 GB

EKRAN KARTI: ATI HD 4650 PRO 512 MB

sizce bu özellikler performansta b3eni memnun edermi

Bence ramleri 667 MHz alma en az 800 Mhz al tavsiyem ise 1066 MHZ yani bütçem yok dersen bile dediğim gibi 800 MHZ 3Gb al 667 ile arada fazla fiyat farkı yok hız olarakta çok daha iyi diyebilirim.

hocam sen ayırdığın fiyatı bana söyle ben sana en sağlam sistemi toplayım, bu topladığın sistem acemice olmuş biraz ;)

madprospar..paylaşımın için sağol..harbi düşününce bende acemi olduğumu anladım..ya masaüstü olarak dediğin şekilde hızlı orta yollu yine de(yani alınca değsin uzun süre )) birde notebook olarak özellik vs. bilgilendirirsen çok sevinirim..almıyorsam acemiliğime gelmesin diye almıyorum sırf yani..şimdiden teşekkürlerimi iletirim..

madprospar..paylaşımın için sağol..harbi düşününce bende acemi olduğumu anladım..ya masaüstü olarak dediğin şekilde hızlı orta yollu yine de(yani alınca değsin uzun süre )) birde notebook olarak özellik vs. bilgilendirirsen çok sevinirim..almıyorsam acemiliğime gelmesin diye almıyorum sırf yani..şimdiden teşekkürlerimi iletirim..

:goz::goz::goz:

ATI HD 4650 PRO 512 MB almana bakılırsa oyun oynamayı seviyorsun.Ancak tercih ettiğin işlemci intelin kendi testlerinde de kendini çok kanıtlayabilmiş bir işlemci değil E7*** serisi değilde E8*** serisi tercih etmen daha yararlı olur senin için.Bir de arkadaşlarında söylediği gibi RAM'leri en az 800 Mhz seçmen de yine senin yararına olacaktır.Anakart seçerken de dikkatli olmalısın tabii ki...

Geri