pc ag baglantisi kurma

BARAN-21

New member
Reaction score
0
selamun aleykum arkadaslar bende bir pc var ag baglantilarimda
yerel ag baglantisi simgesi yok yeni ag baglantisi kurmaya çalistim beceremedim

nasil yeni bir yerel ag baglantisi nasil kurabilirim acil yardim pls

simdiden yardimci olacak bütün arkadaslara tesekkürler

Vistada nasıl olur bilmiyorum ama eyer işletim sistemin XP ise Ağ Bağlantılarıma girdikden sonra solda Ağ Bağlantılarını Görüntüle var ona tıklayarak yerel ağ simgesini görebilirsin...daha sonra ona tıkladıktan sonra yine solda çıkan Yeni Bağlantı Oluştura tıklayarak yeni bir yerel ağ oluşturabilirsin...Ama bağlandığınız pc lere takdığınız kabloların uçlarının doğru olduğuna dikkat edin o yüzdende bağlanamayabilirsin....

ag baglantilarini görüntüleye tıkladigim zaman hiç bir sey çıkmıyor mesela 0 bir pc aldik ona yeni ag baglantisi nasil kurulur o sekil yardimci olursaniz sevinirim

eğer bağlayacan bilgisayar bir ağ bağlantı kablosuyla birbirine bağladıktan sonra ağ bağlantı kablosu takılı yazısını gördükten sonra çalışma gruplarını aynı yapacan .... mshome veya workgroup gibi nasıl yapıldığını bilmiyorsan bilgisayarımı sağ tıkla, özellikler, bilgisayar adı, ağ değştir diyeceksin her iki pc nin çalışma groubu aynı olucak ve sonra her iki pc de birer dosya açıp paylaşım ver pc leri baştan başlatıp açtıktan sonra ağ bağlantılarında paylaşımlı dosyaları görürsün yok gözükmekse sağ tarafta çalışma grubu var tıkla her iki pc gözükür benim bildiğim bu kadar

Geri