Pc acılınca Rundll Hata kodu Help Me!!!!!

TheMetaor

тм ρRoduction
Reaction score
0
Yaff Pc acılınca direk bu hatayı veriyo.Size Ss sini cektim bi bakın Derim ne sorunu oldugunu çözemedim bi dosyayı silmis ama Anlamadım Yardımlarınız icicn simdiden Tesekkür Ederim İlginiz icicn bile.
:help

http://img159.imageshack.us/my.php?image=zzzzll4.jpg

Sevgiler..

merhaba..
bahsettigin sey bir trojan(adware).. google da "newdot"diye ararsan gorebilirsin.antispyware kullanmalısın.spybot olabilir.bilgisayarına indirdigin bir programla gelmis olmali.o programı da ekle kaldırdan sil.ama sanırım bu sorunu tam çözmez..mutlaka bir antispy kullanman lazım.adaware se personali da kullanabilirsin.olmassa başkalarini dene.biri mutlaka halleder.
anladıgım kadariylapc ne fazla bir zarar veremez..yalniz gizliligin icin silmen gerekir.
kolay gelsin.
not: googledan konuyla ilgili birçok sayfaya ulaşabilirsin.

Tesekkür ederim ama bi program indirdim sorunum çözülmedi Programın ismi Su
TU2007TrialEN herhalde Rundll ile ilgili gereksiz dosyaları siliyomus ama sorunum çözülmedi ugrastım :(

başlat/çalıştır a msconfig yaz. başlangıç sekmesinde tümünü kaldır de sornada sadece antivirüs programını işaretle. tamam de yniden başlat.. sorun düzelebilir.
olmadı başlat çalıştır/regedit e o dosyayı arat.. bulduklarını sil. ama dikkatli ol yanlış dosyada silme:)

Geri