arkadaşlar, pc önce kendi kendine reset atmaya başladı ve ben de internetten bunun sebeplerini araştırarak sorunun nerede olup olmadığını çözmeye çalıştım. Kaspersky ile önce virüs taraması yaptırdım sonuç değişmedi. Tüm fanları kontrol ettim ekran kartının üzerindeki dahil bi problem yoktu. Pc çalışırken bi ses geliyodu bu powersuply den geliyodur diye düşünüp gidip yeni bi tane aldım fakat ses sanırım harddiskten geliyomuş.
Harddiski söküp arkadaşın bilgisayarına bağlayıp orda format attım.
Ve bugün harddiski kendi bilgisayarıma bağladım xp cdsini dvdroma taktım fakat pc açılıyor, ekranın adını bilmiyorum ama hani ilk açılışta american..... biseyler yazar ardından 1024ram ok
vga ok vs.
f1 press run setup
f2 ...default...... şeyler yazan bi ekran var oraya geliyo ardından kısa bi süre sonra kapanıyor.
Yalnız dikkatimi çeken şey, mesela bilgisayarın kablosunu takıyorum ve bilgisayarı açıyorum kendini kapatma süresi mesela 20 saniye sürüyo, sonra ben biraz bekleyip (fişi çıkarmadan) tekrar açınca 15 saniyede kapanıyo. aynı işlemi tekrar yapınca 'yine fişi çekmeden' 4 - 5 sn. sonra kapanıyor. Önerilerinizi bekliyorum.
edit:söylemeyi unuttum bios pilini söküp tekrar taktım 10dk sonra yine aynı:S
Harddiski söküp arkadaşın bilgisayarına bağlayıp orda format attım.
Ve bugün harddiski kendi bilgisayarıma bağladım xp cdsini dvdroma taktım fakat pc açılıyor, ekranın adını bilmiyorum ama hani ilk açılışta american..... biseyler yazar ardından 1024ram ok
vga ok vs.
f1 press run setup
f2 ...default...... şeyler yazan bi ekran var oraya geliyo ardından kısa bi süre sonra kapanıyor.
Yalnız dikkatimi çeken şey, mesela bilgisayarın kablosunu takıyorum ve bilgisayarı açıyorum kendini kapatma süresi mesela 20 saniye sürüyo, sonra ben biraz bekleyip (fişi çıkarmadan) tekrar açınca 15 saniyede kapanıyo. aynı işlemi tekrar yapınca 'yine fişi çekmeden' 4 - 5 sn. sonra kapanıyor. Önerilerinizi bekliyorum.
edit:söylemeyi unuttum bios pilini söküp tekrar taktım 10dk sonra yine aynı:S