Pc ÇOK kasıyor ?

skip_60

New member
Reaction score
0
arkadaslar pc cok kasıyor oyun oynarken olsun acılırken olsun nedendir vürüs taraması yaptırdım bişi cıkmadı nototuziki kullanıyorum bulmadı formatta atmayı bilmiyorum nasıl düzeltebilirim...

nototuziki nedir yaw ;) Nod32 varsa sorun olmamasi lazim, lakin isletim bilgilerini ve yüklü prolar hakkinda bilgi verirsen neyi kaldirip neyi nasil kaldiriabilecegi hakkinda detayli ipuclari verebilirim..aksi halde bilgisayarini BIOSDAN cd -ROM dan baslatmasi icin Girip ayarlayarak BILMIYORSAN FAZLA KARISTIRMAYA GELMEZ forumdan bios konusunda yardim alabilirsin,bilgisayarina windows CD si yerlestirip kurulum baslarken dil bölge ayarlarindan sonra< tamir seceneginden KOMUTmodu ndan(command.exe) asagidaki KOMUT u verirsenbilgisayari formatlamis olursun yeni kuruluma daha sonra gecebilirsin.
DOS komutu SIYAH pencere CIKARSA icine yazip asagidaki komutu ENTER leyeceksin
FORMAT C: sorulara y (evet) deyip format basmis olacaksin :hhmanD bu kadar,,

abur cubur gördüğünü yüklersen hiç virüs olmasa dahi sistem ister istemez kasar sistemi kasanların başında da antivirüs geliyor zaten benden tavsiye en kısa zamanda fomat atmayı öğren 2-3 ayda bi format atarsın sistem kendine gelir

Geri