Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar pc cok kasıyor oyun oynarken olsun acılırken olsun nedendir vürüs taraması yaptırdım bişi cıkmadı nototuziki kullanıyorum bulmadı formatta atmayı bilmiyorum nasıl düzeltebilirim...
nototuziki nedir yaw Nod32 varsa sorun olmamasi lazim, lakin isletim bilgilerini ve yüklü prolar hakkinda bilgi verirsen neyi kaldirip neyi nasil kaldiriabilecegi hakkinda detayli ipuclari verebilirim..aksi halde bilgisayarini BIOSDAN cd -ROM dan baslatmasi icin Girip ayarlayarak BILMIYORSAN FAZLA KARISTIRMAYA GELMEZ forumdan bios konusunda yardim alabilirsin,bilgisayarina windows CD si yerlestirip kurulum baslarken dil bölge ayarlarindan sonra< tamir seceneginden KOMUTmodu ndan(command.exe) asagidaki KOMUT u verirsenbilgisayari formatlamis olursun yeni kuruluma daha sonra gecebilirsin.
DOS komutu SIYAH pencere CIKARSA icine yazip asagidaki komutu ENTER leyeceksin
FORMAT C: sorulara y (evet) deyip format basmis olacaksin :hhmanD bu kadar,,
abur cubur gördüğünü yüklersen hiç virüs olmasa dahi sistem ister istemez kasar sistemi kasanların başında da antivirüs geliyor zaten benden tavsiye en kısa zamanda fomat atmayı öğren 2-3 ayda bi format atarsın sistem kendine gelir