15 Aralik 2005 tarihinden itibaren PAYPAL da parasi olan arkadaslara paralarini nakite cevirebilecekleri firsati sunacagim. Paypal accountunuzdan paralariniz benim paypal accountuna gectigi anda sizin paranizda kendi banka hesabiniza gececek.
Detaylar :
Akdeniz ve Marmara Bölgelerinde ikamet edenler öncelik alacaktir.
Sizin hesabiniza para HSBC bank uzerinden gecilecektir.
Komisyon orani % 18 ( % 3 Paypaldan bankaya havale komisyonu ve % 3 Yurtdisi Bankadan Yurt ici havale komisyonu ) Dolayisiyla reel komisyon % 12.
ilgilenen olursa
MSN : [email protected]
Ingiltere pazarina yonelik Turizm Paket Tatil programlarini hazirlayip net uzerinden satis yapan bir firmayiz ve web sitemizde PAYPAL sistemini kullaniyoruz. Daha fazla bilgi ve guvence icin siteyi kontrol etmek isteyenler msn den kontak kurabilir.
Paralariniz yasal surecler icerisinde hesaplariniza aktarilacaktir. Aksi halde Ticari Unvana sahip oldugumuz icin bizi Ingiltere - Kent Sehir Mahkemeleri yada Sakarya Adli Mahkemelerine verme hakkiniz dogacaktir.
Guvenilirligimizi Kanitlamak icin yukaridaki Bilgiyide verdim.
Tesekkurler Arkadaslar. Isterseniz Yardimci oluruz.
Detaylar :
Akdeniz ve Marmara Bölgelerinde ikamet edenler öncelik alacaktir.
Sizin hesabiniza para HSBC bank uzerinden gecilecektir.
Komisyon orani % 18 ( % 3 Paypaldan bankaya havale komisyonu ve % 3 Yurtdisi Bankadan Yurt ici havale komisyonu ) Dolayisiyla reel komisyon % 12.
ilgilenen olursa
MSN : [email protected]
Ingiltere pazarina yonelik Turizm Paket Tatil programlarini hazirlayip net uzerinden satis yapan bir firmayiz ve web sitemizde PAYPAL sistemini kullaniyoruz. Daha fazla bilgi ve guvence icin siteyi kontrol etmek isteyenler msn den kontak kurabilir.
Paralariniz yasal surecler icerisinde hesaplariniza aktarilacaktir. Aksi halde Ticari Unvana sahip oldugumuz icin bizi Ingiltere - Kent Sehir Mahkemeleri yada Sakarya Adli Mahkemelerine verme hakkiniz dogacaktir.
Guvenilirligimizi Kanitlamak icin yukaridaki Bilgiyide verdim.
Tesekkurler Arkadaslar. Isterseniz Yardimci oluruz.