Paylaşım DEĞİLDİR sadece bu bölümle ilgili eleştiri ve özeleştiri

murat35

New member
Reaction score
0
Öncelikle bu bölümle ilgili eleştrimi buraya konu açarak yapmanın uygun olacagını düşündüm umarım bir sorun yaratmaz!!!

İnternette geçirdiğim vaktin cogunda bu forumdayım ve çok memnunum.Ama artık bu bölümde geçirdiğim zamanın sadece zaman kaybı olduguna inanmaya başladım nedenleri ise web hacking konusunda bilgilenmek bir şeyler ögrenmek istiyorum çogu arkadaşımız emek harcayarak burada bizlerle bildiklerini paylaşıyorlar ama iş anlamaya gelince hiçbir şey anlayamıyorum denemelerimden sonuç alamadım eksigimin cok olması nedeniyle.Bir şeyler ögrenmem lazım ki bende paylaşım yapabileyim böyle olunca kendimi sömürücü hissinden başka bir şey elde edemiyorum.Yani kısaca buradaki paylaşımların hitab ettigi iki gurup var bu konuyu bilen arkadaşlar ve bu paylaşımlardan yararlananlar sadece bu konuda bilgisi olan arkadaşlar oluyor.Yani ben yine bilmemeye devam ediyorum.

SONUÇ:Söylemek istedigim burada herşeyi ince ayrıntısına kadar verin paylaşalım anlamında degil böyle olsa sonuçları tahmin ediyorum bu önemli konuların olur olmaz insanların eline geçmesi elbette hoş olmaz ama yinede bu bölüme girip zaman harcayıp sonunda az da olsa bir şeyler ögrendigimi görmek iyi olurdu.
Hackhellde paylaşıma katkı saglayabilecegim konularda var sömürücü olmamak adına elimden geleni yaparım ama galiba bu konuda verebilecegim ve alabilecegim tabiki kendi adıma fazla bir şey yok

Kimseyi hedef almadan sadece düşüncelerimi söylemek istedim.
Bu konuyu okuyan ve zaman harcayan arkadaşlar özrümü kabul edin.
Saygılar

Geri