Pavlyuchenko Beşiktaş’a

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Pavlyuchenko

Ocaktaki kongreye güçlü girmek isteyen Beşiktaş`ın başkanı, Rus santrforla el sıkıştı....

En sonunda ikna etti
Beşiktaş , devre arasında bir dünya yıldızını renklerine katacak. Ocak 2010`da yapılacak kongre öncesi elini güçlendirmek isteyen başkan Yıldırım Demirören, sezon başında da almak isteyip başaramadığı Tottenham`ın Rus golcüsü Roman Pavlyuchenko ile her konuda anlaştı. Sıkı pazarlıklar sonucu 1.88`lik 28 yaşındaki Rus
futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı.

Sezon hiç golü yok
Tottenham yönetiminin de Beşiktaş`a "Evet" dediği bildirilirken, Premier Ligi ekibiyle 8-9 milyon euro`ya anlaşma sağlandığı öğrenildi. Demirören`in, transferi kongreye birkaç gün kala açıklayacağı belirtildi. Geçen sezon Tottenham`da 28 lig maçında 5 gol atan Pavlyuchenko, bu sezon ise 11 lig maçının sadece 3`ünde toplam 55 dakika oynayıp hiç gol atamadı.

Fotomaç

Gelmesin, hic bir ise yaramaz...

insallah bi halta yarar.

08.2008'de 15 milyon sterlin'e transfer olmuştu Tottenham'a, bu da yaklaşık olarak 25 milyon dolar eder ki sanmıyorum tottenham 8-9 milyon dolar'a satsın beşiktaş'a ..

Beşiktaş'a GeLirse YıLın Transferi OLur, Ama Bence GeLmesi Çok Zor...

Sezon başında gelecek deniliyordu gelmedi. Devre arası gelirse bomba transfer olur Ben Beşiktaş'ta görmek isterim. Değişik bi teknik yetenege sahip atılacak golleri rahatça dışarı atıp olmıyacak yerde gol bulabiliyor. Gelirse formsuz olsa bile faydası dokunur

yıldırım değıl bu elemanı henry ı getırse ona koltuk yok artık....salak herıf takımı borcun ıcıne soktu .....bunun yapaccagı yonetıcılıgın neyse....

Gelmesi bayaa bi zor ama bi galatasaraylı olarak söylüyorum inş getirebilirsiniz

Demirören' in oyunlarından bu da messiyi getirse de istemiyorum Demirörenden bişey

alla alla :)

garip bu insanlar ya

pireye kızıp yorgan yakıyorlar

yok demirörenden bişey istemezlermiş yok evde tüp bitse de adını ağzına almazlarmış :)

yahu bırakın da getirebiliyorsa getirsin sonra nasıl olsa yol gözükecek kendisine, kim karlı çıkar bjk :)

bu milletin küsmesine de hayranım sevmesine de :)

Geçtiğimiz sezonu iki kupa ile kapatan Beşiktaş, bu sezon çektiği gol sıkıntısını büyük bir isimle gidermek istiyor. Başkan Yıldırım Demirören, seçim kozu olarak Rus golcü Pavlyuchenko’u takıma kazandırmanın peşinde olduğu iddia edildi..

Avrupa’da ses getirecek bir diğer transfer çalışması ise Beşiktaş cephesinde yaşanıyor. Başkan Yıldırım Demirören, seçim kozu olarak düşündüğü Rus golcü Pavlyuchenko’nun işini bitirmek için kurmaylarına ’Artık bu saatten sonra para önemli değil, bu işi bitirin’ talimatı verdi.
Kaynak : Ajansspor

c832dfad39d2035c435371c317da562d.jpg

Pek sanmıyorum ama inşallah gelir Beşiktaşa çok yararı dokunacagı kesin..

Geri