MG_eVİL
New member
- Reaction score
- 0
“Kasaptaki ete soğan doğramam” diyen ünlü filozof Hilmi Özkök, bu sefer Mevlânâ’ diye Hayyam'dan patlattı... “Lakin, her lafa verilecek cevabım var” dedi.
*
Lakin...
Gene yarım bıraktı.
“Lafı burada kesiyorum”dedi.
*
- Darbe girişimi var mı?
- Var da diyemem, yok da diyemem.
- Nası yani?
- Kasaptaki ete soğan doğramam.
*
- Balyoz planı gerçek mi?
- Sağılmamış süte kakao koymam.
- İddialar doğru olabilir mi?
- Denizdeki balığa limon sıkmam.
- Hep susacak mısınız böyle?
- Manavdaki kavuna rakı açmamı mı bekliyorsunuz benden? Şarküterideki pastırmaya yumurta kırmam.
- Niye görevden almadınız?
- Fırındaki simide peynir dilimlemem, çırpılmamış yoğurda da sarımsak ezmem.
*
“Domates patates birlikte olmazsa, lezzet olmaz”diyerek, önümüze 28 tane ayrı anayasa maddesi koyup, hepsine birden “evet” ya da “hayır”dememizi istiyorlar...
Alt tarafı bi tane soru soruyoruz, “evet”ya da “hayır”diyemiyor.
*
- Komutan siz değil miydiniz?
- Tarladaki ebegümecine...
*
Sanırım en iyisi, yarıda kestiği lafı tamamlayarak bitirmek... “Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye!”
---------------------------------------
NOT...
Başbakan’ı hıçkırık tuttu,“Bizim Karadeniz’de bunun türküsü var, hıçkırık tuttu beni, tuttu da bırakmadı beni diye... İnanıyorum ki güzelliklere vesile olur”dedi. O türkünün doğrusu, “hıkkıdık duttu beni, duttu da guruttu beni...” Ege’de CHP’yle MHP yükselince, Denizli’yi Karadeniz’e aldılar demek ki!
..::YILMAZ ÖZDİL::..
*
Lakin...
Gene yarım bıraktı.
“Lafı burada kesiyorum”dedi.
*
- Darbe girişimi var mı?
- Var da diyemem, yok da diyemem.
- Nası yani?
- Kasaptaki ete soğan doğramam.
*
- Balyoz planı gerçek mi?
- Sağılmamış süte kakao koymam.
- İddialar doğru olabilir mi?
- Denizdeki balığa limon sıkmam.
- Hep susacak mısınız böyle?
- Manavdaki kavuna rakı açmamı mı bekliyorsunuz benden? Şarküterideki pastırmaya yumurta kırmam.
- Niye görevden almadınız?
- Fırındaki simide peynir dilimlemem, çırpılmamış yoğurda da sarımsak ezmem.
*
“Domates patates birlikte olmazsa, lezzet olmaz”diyerek, önümüze 28 tane ayrı anayasa maddesi koyup, hepsine birden “evet” ya da “hayır”dememizi istiyorlar...
Alt tarafı bi tane soru soruyoruz, “evet”ya da “hayır”diyemiyor.
*
- Komutan siz değil miydiniz?
- Tarladaki ebegümecine...
*
Sanırım en iyisi, yarıda kestiği lafı tamamlayarak bitirmek... “Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye!”
---------------------------------------
NOT...
Başbakan’ı hıçkırık tuttu,“Bizim Karadeniz’de bunun türküsü var, hıçkırık tuttu beni, tuttu da bırakmadı beni diye... İnanıyorum ki güzelliklere vesile olur”dedi. O türkünün doğrusu, “hıkkıdık duttu beni, duttu da guruttu beni...” Ege’de CHP’yle MHP yükselince, Denizli’yi Karadeniz’e aldılar demek ki!
..::YILMAZ ÖZDİL::..