Passenger'e hitaben....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasgerya

Banned
Reaction score
0
Sizin http://hackhell.com/showthread.php?t=376801#5 yazınıza cevap vermekten kendimi alamadım.Beni birşeyle itham edeceksen arkadaşım mantıklı konuşmalısın hakkımda.Sanal alemde karşındakini saçma sapan şeylerle suçlamak kolay geliyor sana anlaşılan.

Öncelikle size şunu sorayım;Bir forum sitesine neden üye olursunuz ve beklentileriniz nedir?

a-Geyik yapmak için.
b-Ortaya bir laf atıp 40 akıllının onunla uğraşması için.
c-Yanlışıkla üye oldum,kotayı doldurmak için sayfaları tıklayıp birşey yazıyorum.
d-Deşarj olmak için.(Çoğu lafta futbolseverlerin stadyumda maç izlemeleri gibi)
e-Katıldığım forumlarda bilgi dağarcığımdakilerden yaralanıp,ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilmek,fikirlerimi
saygı çerçevesi dahilinde paylaşabilmek ve diğer kişilerin bilgi ve görüşlerinden birşeyler kapabilmek.
f-Hiçbiri.Bu soru yanlıştır,iptali için Avrupa İnsan Hakları ve Afrika Obezler Mahkemesine dava açacağım.

Sizin de belirttiğiniz gibi bende "mesaja bakıp verildi" deme olayı mevcut.Henüz 15 aylıkken başlayan bu "olay"dan maalesef kurtulamadım.Gitmediğim psikiyatrist,gitmediğim beyin cerrahı ve de gitmediğim "Kumpir ve Kokoreç Sevenler Derneği" kalmadı bu illetten kurtulabilmek için.
En sonunda Prof.Gazi Yaşargil'e gönderdiğim beynimdeki bir tutam neron hücresininde yapılan tetkikler sonucu "çaresiz,ayrıca türünün ilk ve tek örneği bir vaka" olduğum sonucuna varıldı.

Sizce forumda açtıkları konuların çoğu daha evvel verilmiş bir üye arkadaşı "Daha evvel verilmiş" olduğu konusunda uyarmam ve de foruma yeni katılmış ama arama butonunun sitede sadece bir resim olmayıp çok fonksiyonel bir yardım alma aracı olduğunu belirtmemdeki sakınca ne olabilir?

Post kasmak mı?Teşekkür almak mı?Ukalalık yapmak mı?Mod arkadaşların işine engel olmak mı?

Post kasmak:Forumda hergün yüzlerce mesaj ve konu açılıyor,ve yazdığım mesajları incelerseniz;ya bir arkadaşa problemi olduğu bir konuda yardımcı olmak(en azından olmaya çalışmak),bir konu hakkında forum üyelerinin fikirlerine ihtiyaç duyan kişilere
eğer bu konu hakkımda fikrim varsa bunu beyan etmek,arasıra da hoşuma giden bazı olaylar ve mesajlara mizahen yaklaşmaktır.

Teşekkür almak:Hala neden birçok üyenin "teşekkür" almak için yarıştığını anlayamıyorum.Birisi beni onure edecekse kalbinden bunu geçirmesi yeterlidir.HİÇKİMSENİN BUNDAN SONRA BANA TEŞEKKÜR ETMEMESİNİ RİCA EDİYORUM.

Ukalalık yapmak:Hayatta en sevmediğim insan huylarından biridir.Birini rencide ederek sivrilmek,amiyane bir tavırla artistlik yapmak
bu dünyada sahip olmayı isteyeceğim en son huylardandır.

Mod arkadaşların işine engel olmak:Her bölümde yanlış bilmiyorsam 2 mod arkadaş var.(Bu konuda %100 bilgili değilim)
Peki mod arkadaşların görev tanımını biliyor musun sevgili arkadaşım?Akşama kadar ya da sabaha kadar üyelerin mesajlarına "verildi,kapandı,
verilmişti,verilmek üzereydi,verilecekti" gibi ibarelerle cevap mı yazmak ya da Mod olduğu bölümle ilgili normal bir üyeden daha fazla bilgi ve
birikime sahip olduğu için bu bilgilerini paylaşmak mı?Bence her ikisi de...Peki Mod olmayan bir arkadaşın diğer bir üye arkadaşı daha evvel verilen bir konu ile aynı ya da çok benzer bir konu açtığı zaman onu uyarması hem Mod arkadaşlara bir nevi yardımcı olması hem de forum kirliliğinin ortadan kalkması biz üyelerin sorumluluğu değil midir?(Dip not olarak belirteyim ki maalesef bazı Mod arkadaşlar açılan bazı konulara gerek "teşekkür butonu" ile gerekse yazı ile teşekkür ediyorlar,lakin bu konu daha evvel verilmiş çıkıyor.Mod arkadaşların bu konuya bir üyeden daha fazla dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.)

Kendine yararı olmayan birinin topluma yararı hiç olmaz.Eğer bu forumu diğer kişilerle beraber paylaşıyorsam
kendim ve diğer kişiler için en güzelini istemem ve buna çaba göstermem doğru değil mi?

Sizin oradaki mesajını okuyan ve arama yapmadan konu açma alışkanlığına sahip arkadaşlara o mesajınızın katkısı pozitif mi negatif mi acaba?

"en azından birşey yapma geç" demişsiniz mesajınızda.Bu dediğinizi şu sıralar medeniyetin beşiği olduğunu iddaa eden ülkeler yapıyor.
Yan dairedeki komşusu ölse 1 yıl sonra haberi oluyor,yolda düşen birini görse durup da ayağa kaldırmıyor.Onlar gibi olmak istiyorsanız yolunuz açık olsun.
Neden birşey yazmadan geçeyim?Yapılan birşeyi doğru görmüyorsam ve nitekim bu sadece benim tasavvurum değil eski konuları bir daha yeni bir konu altında açmak yanlış bir olaysa neden kayıtsız kalayım?
Unutma siz başkalarını umursamazsanız başkaları sizi hiç umursamaz....Bir laf vardır;"Boşboğazı cehenneme atmışlar, ‘odun yaş’ diye bağırmış."

Foruma yeni üye olduğum zamanlarda açtığım bir konunun daha evvel verildiğini gördüm.Pek fazla konu açmam.
Çünkü laf olsun diye konu açmam...
Ancak o mesajınızdan sonra kafamda bir soru işareti oluştu.1348mesajı olan ve arama butonunun görsellik
dışında bir işe yaramadığını düşünen sizin açtığınız konuları incelesem acaba kaç tane daha evvel verilmiş konunuz çıkar?

Özetle;

Beni haksız yere itham ettiğiniz kanaatinde olsam da o mesajınızdan sonra bundan böyle hiçbir üyenin mesajını "verildi" gibi ibare ile cevaplamayacağımı bildiririm.(Foruma saygısızlık olarak algılanmasın)

Büyük üstad Peyami SAFA der ki; "Fikir sahibi olmaya mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün gerçek zenginliğin sırrını bulacağız."

teşekkür kısmında katılıyorum sana. nedir yahu bu. bazı üyeler beğendiysen teşekküre tıkla, buton şurda falan filan gibi isteklerde bulunuyorlar. sanki 100000 teşekkürü olana ferrari veriliyo...:D
10 olsa neee 10000000 olsa ne.

sende bayaa dertliymişsin kardeş...

amma içerlemişin be arkadaşım yuh yani. :D bunları yazmaya uğraşacağına kadar daha yararlı bişeyler yapıp paylaşabilirdin.passenger ın sana yazdığı mesajı da okudum.ne var yani şu sözde:

''arkadasım sende msj bakıp verıldı deme olayı var sanırım ... o kadar emek harcamış en azından aramış bulmuş kopyalamışş yorum yap en azından veya bısey yazma geç.... ''

hayır ne var yani şu sözde anlamadım küfür mü etmiş adam sana...senin heralde sinirlerin bozuk bu aralar..duygusal birisin heralde. benim söylüceklerim bu kadar.. bu kadar duygusal olma derim... :D

ama teşekkür mevzuuna bende katılılıyorum demi 10 olsa nolur 1000 olsa...gerçi bazen ben de yapıyorum:D

Sen Gerekeni Yapmışsın arkadaşım yazını ßaştan sona okudum güzeL yerLerede değinmişsin.. Passenger'inda kötü niyetLe yazacagını sanmıyorum hepimiz bir ortamda arkadaşca takıLmayı ßaşarmakta zorLanıyoruz sanırım ;)

hasgerya;
üyeler arasındaki bütün ikili tartışma veya diyaloglarda bu bölüme konu açması yanlış bir davranış olur..
bu sebeple konuyu kapatıyorum..

ayrıca sen forum huzuru ve kuralları neyi gerektiriyorsa onu yapmış bölüm mod.'larına yardımcı olmuşsun..
ben kesinlikle bu davranışından vazgeçmeni istemem..
eğer ki bir sorunla karşılaşırsan şikayet başlığına yazabilir veya bizlere özel mesaj atabilirsin rahatsız olduğun konularda..

Passenger;

senden de bu konuyu daha fazla uzatmamanı istiyorum..
sonuçta hepimiz burada hoşça vakit geçirmek için bulunuyoruz..
bu güzel ortamın tadını çıkarmak varken bu tür sorunlara gerek olduğunu sanmıyorum..

ikinizede iyi forumlar..

konu kapanmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri