Passenger
DontWannaMyDiaßLo
- Reaction score
- 0
Terinin son damlasına kadar mücadele etmeyen futbolcularımızla medya'nın baskısı ile yollanan PASCAL NOUMA'nın arasındaki farkı açıklıyor aşağıdaki sözler... Biraz Nostalji yapalım dedim. İyi ki zamanında böyle ruh ile mücadele eden futbolcuya sahiptik de ileride çocuklarımıza anlatabileceğimiz anılar kaldı...
Buyrun ;
* ''Attığım gollerden sonra çok fazla coşku yaşamıyorum.Çünkü taraftarın sevincini görmek beni daha fazla mutlu ediyor.Bu yüzden sevinmek yerine onların sevinçlerini izlemeyi tercih ediyorum''
* ''Futbolcu olmasaydım Bayrampaşa'lı olurdum''
* ''Kartal kanı taşıyorum''
* ''Galatasaray'a gitmedim.Çünkü Fransa'da doğdum Beşiktaş'lı oldum.Beşiktaş'tan başka takıma gidemezdim..Çünkü ölmek istemiyorum..Gitseydim bu şarkı olmazdı,bende ölür giderdim..''
* ''Ben futboldan nefret ediyorum.Bu sporu hiç sevmiyorum.Çünkü ben bu oyunu kendim için oynamıyorum.Ben Beşiktaş taraftarı için oynuyorum..Ben benim birşey yapmamı bekleyen Beşiktaş taraftarını eğlendirmek istiyorum.''
* ''Galatasaray ile yaptığımız maçta bilerek kırmızı kart gördüm.Eğer oyunda kalsaydım kendi takım arkadaşlarımla kavga edecektim.Eğer elimde bıçak olsaydı birkaç kişiyi doğrardım.Bu kadar ruhsuz oynanmaz.Taraftarın heyecanı kadar heyecan içlerinde hissetmiyorlardı.''
* ''Benim için psikopat diyorlar..Ancak Beşiktaş taraftarı benden daha psikopat..Onlara layık olmaya çalışacağım..''
* ''Atatürk kupasını kazandığımız maçta Beşiktaş taraftarı bana kariyerimdeki en mutlu günü yaşattı.Türk seyircisini o zaman çözdüm.Savaşan futbolcuya tapıyorlar.Bende savaşmayı seviyordum.Bu yüzden taraftarla bütün oldum.''
* ''BENİ ÖLÜNCE İNÖNÜ'YE GÖMÜN!!''
Gelde Hüzünlenme.
Ne çok anlatacak olayın varmış be Pascal
Gelişini bile unutamıyor insan..
Show Spor vardı eskiden akşamları çıkardı showtv de. Çok büyük oyuncular beklerken ALtyazıda Beşiktaş Fransız forvet Pascal Noumayı transfer etti diyordu.
Sanki başka adam yok ya demiştim. Gerçektende şu an hatırlamıyorum ama en kötüsü Pascal Nouma idi..
Siyahi bir forvet ama adını sanını çokta duymadığımız bir adamdı. UEFA kupasındaki kafa golü dışındada pek bir bilmezdim..
Şimdi ise akıldan çıkmıyorsun
Birine 21 YTL öderken
Alışverişte 21 YTL lik bişey görürken hepsinde sen varsın
Acunun programında 21 numara bile hepimizin uğurlu sayısı
Adın Pascal
Soyadın Nouma
Lakabın Tombalacı
Unutmuyorum Pascal seni,
Kimsede unutmuyor, unutmayacak..
Gelişini bile unutamıyor insan..
Show Spor vardı eskiden akşamları çıkardı showtv de. Çok büyük oyuncular beklerken ALtyazıda Beşiktaş Fransız forvet Pascal Noumayı transfer etti diyordu.
Sanki başka adam yok ya demiştim. Gerçektende şu an hatırlamıyorum ama en kötüsü Pascal Nouma idi..
Siyahi bir forvet ama adını sanını çokta duymadığımız bir adamdı. UEFA kupasındaki kafa golü dışındada pek bir bilmezdim..
Şimdi ise akıldan çıkmıyorsun
Birine 21 YTL öderken
Alışverişte 21 YTL lik bişey görürken hepsinde sen varsın
Acunun programında 21 numara bile hepimizin uğurlu sayısı
Adın Pascal
Soyadın Nouma
Lakabın Tombalacı
Unutmuyorum Pascal seni,
Kimsede unutmuyor, unutmayacak..