Pascal Oliver Noumaya Özel Bi Yerımız Olsun İstedik =)

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Pascal Nouma Denınce Bazı Arkadasların Tuyleri Diken Diken Olur.Pascal Bize Belkide Hayatımızın En Güzel Maçlarını Showlarını İzletti Bende İstedimki Beşiktaş Bölümünde Bu Konuyu Sabite Aldırtalım =) Ben Bulabildigim Pascal Nouma Resimlerini Eklicem Sizde Üşenmeden Burda Olmayan Pascal Nouma Resimleri Ekleyin Kartallar =)
mu8x8l.jpg
709smd.jpg
1126hjo.jpg
34ild1k.jpg
2646e7c.jpg
atkiu8.jpg
jfuivm.jpg
35bcx1w.jpg
2000-2001 sezonunda Fransa’nın Lens takımından transfer edilen Pascal Nouma, ilk günden itibaren Beşiktaş tribünlerinin sevgilisi oldu.

2001-2002 sezonu bittiğinde Pascal Nouma artık Siyah-Beyazlı formayı giymiyordu. Ama taraftar O’nu hiç unutmadı. 2002-2003 sezonu başında, Beşiktaş 100. yılını kutlamaya hazırlanırken, bir ilk gerçekleşti ve Pascal Nouma tekrar, 1 yıl sonra Siyah-Beyazlı takımımıza transfer edildi.

Sezonun bitmesine 6 maç kala, gol attığı Fenerbahçe derbisinde yaptığı bir hareket nedeni ile Kulüp ile ilişkisi kesilen Fransız golcü, “Fransa’da doğdu, Beşiktaşlı oldu. Helal olsun sana Pascal Nouma” tezahüratı ile ölümsüzleşti.

Pascal Nouma, Beşiktaş formasıyla toplam 44 maç oynadı, 22 gole imza attı. 14 kez Avrupa Kupası maçlarında görev alan Fransız yıldız, 5 gol kaydetti.

ah nouma atma elini aletine abicim ne güzel oynuyordun ya senin gibi bir beşiktaşlı gelmez bir daha

o çok değişik biriydi, futbolculuğu da cabası.. ruhsuz değildi .. neden bjk taraftarları onu seviyor da başkalarına tavır koyuyor bi düşünelim.

Onun gibi BEŞİKTAŞLI onun gibi ADAM bi daha gelir mi be :(

Valla Onu Bunu bilmem Pascal nouma denince akan suLar durur. Ben bunu biLir bunu söLerim!!!

bu bölümü açan arkadaşa teşekkür ederim maçta yaptığı harekette Türk halkına yönelik bir şey yoktu sahada o an düşünülmeden yapılmış bir hareketti para cezası bir kaç maç da kadro dışı bırakıp affedilebilirdi diyorum siz ne düşünüyorsunuz ?

Serdar Bilgili Değişik Bi Baskandı Küfüre ve Diger Aşırı Dozda Yapılan Hareketlere Tahammülü Yoktu.Dedigin Gibi Para Cezası İlede Bu Olay Kapatılabilirdi Ancak Baksanıza 1 Terlik Mevzusundan 2 Oyuncu Satılık Listesine Kondu.Başkanların Ve Kulubun Oyuncularına Daha Pozitif Yaklaşması Lazım.Ayrıca İlgi Gösterdiginiz İcin Ben Tşk Ederim.

Pascal nouma nın kartal aşkı tüm eziklere kapak olsun..
Beşiktaş aşkı başkadır..
Kartal olmak yürek ister.
ASLOLAN HAYATTIR, HAYATTA BEŞİKTAŞ

Keşke Beşiktaş Yönetimi Paskal kadar Beşiktaşlı Olsa....

İyiki varsdın paskal. seni unutmadık....

Geri