PePeSanceS
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
-HABER1903-
Murat Aksu: ``Noumayla çalışacağız``
· PASCAL Nouma, camiamızın sevgisini kazanmış eski bir futbolcumuz. Beşiktaşı da inanılmaz seviyor. Geçen haftalarda ziyaretime geldi. Kendisine, görev vermeyi düşünebiliriz diğer Beşiktaşlı eski sporcular gibi. Bizim için futbolcu izleyebilir, belki teknik heyette görev alabilir bu konuda yeni dönemde görev alacak Futbol Direktörnün görüşünü alırım çünkü tüm spor yönetimini yeniden yapılandıracağız özellikle de futbol yönetimini tamamen profesyonelleştireceğiz.
Murat Aksu`nun Bu Açıklamasından Sonra Pascal Nouma`dan Cevap Geldi...
Pascal Nouma HABER1903`e yaptığı açıklamada `` Öncelikle Sayın Murat Aksu`nun hakkımdaki düşünceleri için teşekkür ederim, kendisiyle Bayram Bektaş sayesinde tanışma fırsatı buldum.
Sayın Aksu`ya ve Sayın Demirören`e büyük saygı duyuyorum. Benim Beşiktaş`a kazandırılmamda ve bugünlere gelmemde sayın Yıldırım Demirören`in ve sayın Kıvanç Oktay`ın büyük rolü vardır.
Ocak ayında kim seçilirse seçilsin, seçilen kişi benim başkanımdır, ben Beşiktaş aşığıyım, ilerde bana kim tarafından görev verilirse seve seve kabul ederim.
Beşiktaş`ı sevmek için kulübün içinde veya dışında olmaya gerek yok. Her iki başkandan tek ricam seçim süresi boyunca benim bir taraf olmamı beklemesinler. Ocak ayında yapılacak seçimlerde her iki başkan adayınada başarılar diliyorum`` dedi
-HABER1903-
*Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©