Pasaklı&Kızıl 'ın hackhell hatıra defteri

ilginç bir köşe ikinizide yakından tanımadığım için çok şey yazamayacagım ama pek çok insanın takdirini kazandığınıza göre eminim pırıl pırıl birer kalbe sahipsiniz umarım hayatınız boyunca mutlu olursunuz.Bahtınız ve şansınız daim olsun. :) :) :)

bana kendiniz kadar bu temiz bi sayfayı(muhaha) ayırdığınız için tşkler pasaKlı ve kızıl ömrünüz boyunca mutlu kalmanız dileğiyle sizi hiç unutmuycam :p

sizleri bazen sevıyom c85 bazende sevmıyom :G

Aslında ben hackhellde iyi niyetlı olan herkesı sevıyorum...

enteresan bi topic olmss zati yapsa yapsa bunu siz yapardınız :) bnde siz untmucam cunku forumlarda gorduum ilk bayan uyelersiniz.. ayrıca pasaklı yıllar once bana bi mp3 yollamstn bn haa daa bi msjına tesekkur edememstm bu baslı ediom :) :)

Sevgili mızmızp@s@klı ve zıpzıpzıplayankızıl bu altın defterinizden bana gümüş sayfayı ayırıp ayırmadınızı bilimorum ama sizi seviorum bu foruma lazımsınız işte öle bişiyler :D
ben diim siz anlayın

peki sizden kurtuluyomuyuz artık :eek: :D :D :D

iSpiYonCu' Alıntı:
benden kurtulmuyonuzda kizildan belki kurtulursunuz :D

cemparator yolladigim mp3 ü hatirlamiyorum :eek:

iSpiYonCu' Alıntı:
amma meraklısın ha hergün sen squlachi ve minik sıpa düzenli olaraktan sen hala gitmiomusun die soruor inadına kalcam bekleyin az daha gitcem ne aceleci davranıonuz:ter:​

kızıl gıtmenı ıstemıoz ondan :D kendımızı alıstırdık gıtcegıne ;)

ßu sayfanın sacLarın kadar mavi nickin kadar kızıL kaLbin kadar Saf oLmasını isterdim ama deiL :) HackheLL seni unutmicak kızıL'cım ama ßen seni unutucam :p

hayırrr sen bana yollamstn camfrogta bnde bi msjına tesekkr etcektm :D

şimdi genel bi hatıra defteri olacaksa eğer zaten böyle bi başlık vardı

sevgili pasaklı
bu defteri bana ayırdığın için teşekkür etmiyorum
ulan dediklerinden bir ... anlasam
neyse sanırım iyi şeyler yazmış sın

İnşallah bir gün o yazılanların türkçe mealinide görürüz. : ))) : p

Şaka bir yana ;

pasaklı ve kızıl hayatınız boyunca her şeyin en güzelinin sizlerle ve HH'daki tüm arkadaşlarımla olması dileklerimle...

İyiki varsınız..

Not: pasaklı nedense bu forumda nerede sopa görsem aklıma hep sen geliyorsun : DDD

İşte o sopanın görüntüleri : :Sopa

bana kendin kadar bukadar temiz bi sayfayı ayırdığın için tşkler pasaKlı kız ve kızıl ömrün boyunca mutlu kalman dileğiyle sizi hiç unutmuycam

:biggrin (=

KızıLakrep Sen UnutuLdun waLLa (=

PasakLı BuraLarda Ama haLa (=

Ben Nerden buLdum Bu Konuyu böLe Yaw :saskin

Bu ne yaww..Pasaklı akıllı bişey gelse aklına şaşardım zaten...Kızıl yapmazdı böle bişey sen ayartmışsındır onu..:)..Hatıra defteriymiş..=D

Ama açık konuşmalıyım şimdi bende duygulandım..PasaklıKız ve Kızıl...Vay be baya nostaljik bir olay...:(

Neyse Allah daima hatırlanmayı nasip etsin inşallah...

Deer seni de tebrik etmek lazım nasıl buldun bunu yaww..o kadar eski konulara kadar gittin baktın mı tek tek..:)

DayWalkerr' Alıntı:
Bu ne yaww..Pasaklı akıllı bişey gelse aklına şaşardım zaten...Kızıl yapmazdı böle bişey sen ayartmışsındır onu..:)..Hatıra defteriymiş..=D

Ama açık konuşmalıyım şimdi bende duygulandım..PasaklıKız ve Kızıl...Vay be baya nostaljik bir olay...:(

Neyse Allah daima hatırlanmayı nasip etsin inşallah...

Deer seni de tebrik etmek lazım nasıl buldun bunu yaww..o kadar eski konulara kadar gittin baktın mı tek tek..:)

DrEaM_y ( iLk ÜyeLerden ) Onun Son Yazdıqı MesajLara Bakıodum Bunu BuLuodum (=

Bide HackeLL'in BanLanan iLk Modu'mu Smod'umu Ne wardı (=

Onun Nickini HatırLamıorum HatırLasam Son MesajLarına Bakccam Onunda (=

Geri