Partiler halk içinmi yoksa kendi içimi? Yoksa...?

halilid

New member
Reaction score
0
Bu partilerin hepsine dikkat edin hangisi başa gelirse bırakılan misyona değişik ağızlarla devam ediyorlar. Yoksa farkeden bir şey yok sadece oyuncular değişiyor. Yıllardır her gelen cebini doldurdu hafta 7 bizimkiler 9 amerika kapılarında bu bize şüphe vermiyormu maden bağımsız bir devletiz bu nedir? İran gibi dünyadan dışlanmış bir ülke 2. savaş uçağını hemde görünmez yapıyor ama bizimkilerde f16 lastiğini yapar sileceğini yapar bu ne allah aşkına en zengin kaynaklara sahibiz petrolde içinde geçerli ama bağımlıyız satılmışlık var sanki bir araba bile üretemiyoruz insanımız zeka özürlümü lütfen arkadaşlar gömediklerimizi bilmediklerimizi birbirimize anlatalım.. Bence bu ülke bağımsız değil ve bizlerde 3. dünya ülkesinin insanlarıyız. Tarım ülkesi bir devlet yurt dışından pirinç alıyor kendi sattığımız kotları bize arma takarak 5 misline satıyorlar buğdayımızı yurt dışından ithal ediyoruz her üreteceğimiz şeye bu hükümetler kota koydurtturuyor bu bence vatanına ihanet edenlerden başka kim olabilir diyorum :angry:angry:angry

Ülkemizin aydınlamamış bir konusunu parmak basmışsın kardeşim... Sölediklerini elim mahkum katılıyorum ben de bi yorum bekliyorum...

Geri