Partİ’nİn yurtİÇİ ve yurtdiŞinda yenİden ÖrgÜtlenmesİ

By_SEKOPY

_C*_Özel Harekat_
Süper Moderatör
Reaction score
0
PARTİ’NİN YURTİÇİ VE YURTDIŞINDA YENİDEN ÖRGÜTLENMESİ

İl ve ilçelerin yönetim kurullarında, kadın ve gençlik kollarında çalışmayı arzu edenler, doğrudan Genel Merkez’e ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’na müracaat edebilirler.

bize_katilin_1.jpg

1. Hak ve Eşitlik Partisi yasal olarak halen, 60 il ve 500 ilçede kurulu bulunmaktadır. Partinin 20 kadar ülkede de temsilciliği bulunmaktadır.

2. Genel Seçimlerden sonra 25 Aralık 2011’de yapılan Olağanüstü Kurultaydan sonra Partinin Başkanlık Kurulu, Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi bütünüyle yenilenmiştir.

3. Partinin esas ve gerçek kadrosuna oturtulması için Yurtiçi ve Yurtdışı örgütlenmesinin de yeniden yapılandırılmasına karar alınmıştır.

4. Bu tarihe kadar; İSTANBUL, SAKARYA, YALOVA, KONYA, İZMİR, DENİZLİ, BURSA, ANTALYA, MERSİN illeri yeniden örgütlenmiştir.

5. Halen kurulu görünen aşağıdaki illerde de, öncelikli olarak yeniden örgütlenmeye gidilecektir:

EDİRNE, KIRKLARELİ, TEKİRDAĞ, ÇANAKKALE, BALIKESİR, BİLECİK, KOCAELİ, MANİSA, AYDIN, MUĞLA, BURDUR, ISPARTA, KÜTAHYA, AFYONKARAHİSAR, KARAMAN, ESKİŞEHİR, ANKARA, BOLU, ZONGULDAK, BARTIN, KASTAMONU, SİNOP, SAMSUN, ORDU, GİRESUN, TRABZON, RİZE, KARS, SİVAS, KAYSERİ, ADANA, NEVŞEHİR, OSMANİYE, HATAY, GAZİANTEP, KAHRAMANMARAŞ, ELAZIĞ.

6. Zihnen, ruhen ve bedenen siyasi mücadeleye girmeye kararlı, yeteneği ve azmine güvenen tüm yurttaşlar ile şu anda konumu ne olursa olsun hâlihazırdaki partililerimizden il ve ilçe başkanı olmak isteyenler, il ve ilçelerin yönetim kurullarında, kadın ve gençlik kollarında çalışmayı arzu edenler, doğrudan Genel Merkez’e ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’na müracaat edebilirler.

Ülkenin iç ve dış siyasi yapısı artık olup biteni uzaktan seyretme ve boş konuşmalarla zaman kaybetmeye tahammül edilebilinecek durumda değil..

Karar sizin!..

Osman PAMUKOĞLU
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkan

Geri