Parlayan Yazı efekti (İmage Ready)

Pit10

Forumun Fırlaması
Reaction score
0
1-photoshopta yeni bir sayfa açılır(ctrl+n)
2-ctrl+shift+n yeni layer oluşturulur ve istenilen yazı yazılır

1.jpg

3-ctrl+shift+n yeni bir layer daha oluşturulur ve paint bucked tool yardımıyla içi siyah doldurulur

2.jpg

4-bu siyah layerin blanding modu multiply yapılır

3.jpg

5-gradyent tool yardımıyla küçük bir gradient seçilir (backraund to transparet olacak)
ctrl+ı ve ctrl+g tuşlaNIR

4.jpg
,

6-CTRL+SHİFT+M FİLE> JUMP TO İMAGEREADY
YANİ İMAGEREADYE GEÇİLİR

7-BURDA ANİAMTRİON PENCEREMİZDE LAYERİMİZ VARKEN SİYAHLA DOLDURDUGUMUZ LAYERİ GÖZÜNÜ KAPATIP FRAMEMİZİ DUPLİCATE EDİYORUZ

5.jpg

8-BİRİNCİ FRAMEMİZDE GRADİENTİMİZİ MOVE TOOL (TAŞIMA CUBUGU )YARDIMIYLA EN BAŞA ALIP İKİNCİ FRAMEDEDE YAZININ SONUNA KOYUYORUZ

6.jpg

9-TWENN İKONUN TIKLAYIP AÇILAN PENCEREDE SEKİLDEKİ DEGERLERİ VERİYORUZ

7.jpg

VE SONUÇ

8.gif

alıntıdır...

flash daki paste inside gibi (yane ps ile uyuşmuoda freehand ve flash aynı türevde çalıştıgı icin o bakımdan şeeettim :D) ellerine saglık ;)

sanane olm paylaşım yapmıomuyum....:D

*** den almıs *** ün çalısması

arkadaşım sana nerden alınıp alınmadığı soruldumu...:mad: bu arada benim alıntı yaptığım yerdede alıntı yazıorr... böle bi msj yazmana hiç gerek yohktu...

pit ofkelenmiş nese nereden aldııı muhim degil sonucta herkesle paylaşmış kendiside ögrenmiştir... ee yane şıracının şahidi bozacı.. demek sende -as-c3To "***den almıs *** ün çalısması " dion demekki sende oraya takılıyorsun.. nese bi nobel odulude sana veriim ben -as-c3To arkadaşım...

nobel7ru.jpg

saygılar...

sagol pit10.. güzel anlatim

5-gradyent tool yardımıyla küçük bir gradient seçilir (backraund to transparet olacak)
ctrl+ı ve ctrl+g tuşlaNIR
bu cümleyi tam anlayamadım yeni layermi açıcaz:S

bu kadar tartışmaya ne gerek vardı ki gerildim... paylaşım için tşkler

Geri