Paris'in Göğüsleri Aniden Büyüdü!

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Paris Hilton, daha önce silikon taktırdığı söylentilerine cevap vermemişti ama Hilton'un göğüsleri ikinci kez 'irileşmiş' haliyle dikkat çekti.

58266_0.jpg

58265_0.jpg

58264_0.jpg

58263_0.jpg

58262_0.jpg

Birkaç Bonus :eek:

51989_0.jpg

25911_0.jpg

9365_0.jpg

0706_paris_hilton_tanning_ramey_ful.jpg

dehhhhhhhhh

cöpten kadın olsada o parayla kendını nası deiştirir varya anası babası tanıyamaz..

paris değişşik bir kadın yaaaaa
asırı bir güzeLLiği oLmasada onun yeri ayrı :hhmanD

silikon değildir ya o giydiği çamaşırdan öle :p:p:p

sütyeni 5cm küçük kullanıyo (afadersiniz ağır olduysa )

nerde görün yaff.. hangi mahalleden geçiyo .. banada söle :)

Ümraniye merkez haLk ekmekten soLa dön birLik caddesinde..Bak buda resmi ben çektim :goz:

28alpx4.jpg

haLada güzeLse senin yerinde oLmak isterdim Çewremde miLyonLarca Paris hiLton oLması farkLı bir duygu oLurdu =)

kanka .. herşeye rağmen güzel beahh.. bizim bütün mankenleri getir makyajsız olarak bunun yanına sıraya koy , heç biri 5 para etmez..

kanka .. herşeye rağmen güzel beahh.. bizim bütün mankenleri getir makyajsız olarak bunun yanına sıraya koy , heç biri 5 para etmez..

Aysun kayacı daha iyi aptal oLabiLir ama o eksikLik güzelliği ile gideriLmiş....
Keramet kadında değil koko boyada harbiden sihir gibi oLuyor buyüzden daha çok makyajsız kızLara dikkat ediyorum MakyajLı kadın MaskeLi oLuyor.
Dikkat et dewamLı makyajLı görüğün kadını 1 kere makyajsız gördümü afaLLıyorsun bu bakımdan makyaj benim için kısas oLabiLir =)

dehhhhhhhhh

cöpten kadın olsada o parayla kendını nası deiştirir varya anası babası tanıyamaz..

iSpik yaw senin su avatar BENI yerden yere VURDU manyak olmus wallah forum da 1numara BENCE :hhmanD iyi bir sentez olmus KUZAY bu islerinden daha iyi anlar :) KONU BASLIGI BENIM uzmanlik alanima girmedigi icin sadece paysimina tesekkÜr ediyorum iyi forumlar DILERIM KOLAY GELSIN ::clap

Tıp Bayağı iLerLemiŞ.

:clap:clap

Kendisini yakinen tanıyan biri olarak
silikon taktırmadığını söyleyebilirim :)

Sadece desteklei sütyen takmış hatun kişi =)

Kendisini yakinen tanıyan biri olarak
silikon taktırmadığını söyleyebilirim :)

Sadece desteklei sütyen takmış hatun kişi =)

Fofer Bu Renktaşına Bi Kıyak Yapta O Zaman Ver Msn'sını Paris HiLtonun :hhmanD

Geri