Paris kaçamağı zehir oldu

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
Galatasaray’ın genç yıldızı, arkadaşlarıyla gittiği Şanzelize yakınındaki gece kulübünde Türk turist grubuyla karşılaşınca olanlar oldu. Hacettepe yenilgisinin de öfkesiyle G.Saraylı 5-6 taraftarın tepki gösterdiği Arda, striptiz kulübünden apar topar kaçmak zorunda kaldı.

7911797.gif

GALATASARAYLI Arda Turan son günlerde her yaptığıyla olay, her yaptığı ve giydiğiyle gündemde. Genç futbolcunun dinlenmek ve eğlenmek için arkadaşlarıyla gittiği Fransa seyahati ve yaptığı kaçamak genç futbolcuya zehir oldu. Arda, Paris’te arkadaşlarıyla gittiği striptiz kulübünde Türk taraftarların hışmına uğrayıp, protestolarından zor kurtulurken, önceki gün İstanbul’a dönüşünde de havaalanında arkadaşı ile güvenlik görevlisi arasındaki kavganın ortasında kaldı.

Cezalı olduğu için Galatasaray’ın cuma gecesi Hacettepe ile Ankara’da oynadığı maçta forma giyemeyeceği için izin alan Arda aynı gün Paris’e gitti. Arkadaşlarıyla gezip eğlenen Arda, cumartesi gecesi de yine arkadaşlarıyla birlikte Paris’teki ünlü striptiz kulübü Pink Paradise’ın kapısından içeri girdi. Ancak Şanzelize yakınındaki bu gece kulübünde genç futbolcuyu kötü bir sürpriz bekliyordu.

Kapıdan girişi 20 Euro olan striptiz kulübünde aynı dakikalarda 23 kişilik bir Türk turist grubu vardı. Bu grubun içinden de 5-6’sı Galatasaray taraftarıydı. Taraftarlar bir gece önce G.Saray’ın lige veda etmeye hazırlanan Hacettepe karşısındaki hezimetinin öfkesiyle genç futbolcuya tepki göstermeye başladı. Taraftarlar "Takım bir gece önce akıl almayacak bir yenilgi yaşamış. Ligde hedeflerden şaşılmış, sen gece kulüplerinde geziyorsun. Elde edilen başarıları kutlamaya mı geldin?" diye öfkelerini dile getirmeye başladılar. Bunun üzerine Arda önce locaların olduğu bölüme kaçarak taraftarların tepkisinden kurtulmaya çalıştı. Başarılı olamayıp taraftarların tepkisi dinmeyince Pink Paradise’ı terk etmek zorunda kaldı.

Dönüşte kavga çıktı

Striptiz kulübündeki gece kaçamağı keyifsiz biten Arda’nın peşini yaşadığı kötü gelişmeler İstanbul dönüşünde de bırakmadı. Arda, Atatürk Havaalanı’nda arkadaşlarından birinin termal kameranın bulunduğu bölüme yönlendirilmeleri sırasında güvenlik görevlisiyle kavga etmesiyle zor durumda kaldı. Genç futbolcu kavgayı önlemeye ve tarafları ayırmaya çalıştı. Yönetici Haldun Üstünel de Arda’yla görüşerek "Sen G.Saray’ın gelecekteki kaptanısın. Saha içi ve dışındaki yaşamına çok dikkat etmelisin. İnsanlar seni örnek alıyor, yıldız isimler yaşamına çeki düzen vermeli" diyerek uyardı.

ne kadar şımarık bi topcu oldu buda ya. kabahat bunda diil ama buna yuz veren buyuklerinde. macta yumruk yumruga kavga eden adamı başkan yanına oturtursa...

Yakında başkanda ardayla beraber gider striptiz kulübüne...

Bizim taraftara ne oluyor anlamadım iyice skora göre taraftarlığa başladılar hacettepe maçının sorumlusu arda mı yani!derbide semihe saldırırken stadı yıkıyorlardı ama hadi aslanım hadi koçum diye şimdide faturayı ardaya mı çıkartıyorlar yazık yahu adam nefes alsa kabahat eğlenecek tabi genç parası var yakışıklı falan filan striptiz kulübünede gider bilmem nereyede gider yönetim uygun gördükten sonra hiçkimseye laf düşmez

Bizim taraftara ne oluyor anlamadım iyice skora göre taraftarlığa başladılar hacettepe maçının sorumlusu arda mı yani!derbide semihe saldırırken stadı yıkıyorlardı ama hadi aslanım hadi koçum diye şimdide faturayı ardaya mı çıkartıyorlar yazık yahu adam nefes alsa kabahat eğlenecek tabi genç parası var yakışıklı falan filan striptiz kulübünede gider bilmem nereyede gider yönetim uygun gördükten sonra hiçkimseye laf düşmez

alkışlıyorum valla. bu nası bi düşüncedir parası var genc ii kokoinde ceksin içkide içsin fuhuşt yapsın nede olsa parası var genc. sacmalamayın ya arda kendini bitiriyo. hacettepe macının sorumlusu tabikide o. semihe vuruken kim hadi aslanım kocum diosa bn onun galatasaraylılığından şüphe ederim. nerde olay orda arda. ben böyle cıvık topcu böyle geniş yönetim görmedim.

alkışlıyorum valla. bu nası bi düşüncedir parası var genc ii kokoinde ceksin içkide içsin fuhuşt yapsın nede olsa parası var genc. sacmalamayın ya arda kendini bitiriyo. hacettepe macının sorumlusu tabikide o. semihe vuruken kim hadi aslanım kocum diosa bn onun galatasaraylılığından şüphe ederim. nerde olay orda arda. ben böyle cıvık topcu böyle geniş yönetim görmedim.

yapmayın birader herkes gördü stadın yarısı ayakta alkışladı olaylarda senin şüphe etmen yada benim şüphe etmem bunu değiştirmez, ayrıca arda kendini bitirmiyor ardayı bitiriyorlar bizde adamı bu kadar göz önünde getirilmesi moda. Ben fuhuş yapsın kokoin çeksin demiyorum eğlenmek hakkıdır diyorum o parayı sonuna kadar hakediyor ve eğlenecek tabi yönetimde karşı çıkmıyorsa kimseyede laf düşmez

yapmayın birader herkes gördü stadın yarısı ayakta alkışladı olaylarda senin şüphe etmen yada benim şüphe etmem bunu değiştirmez, ayrıca arda kendini bitirmiyor ardayı bitiriyorlar bizde adamı bu kadar göz önünde getirilmesi moda. Ben fuhuş yapsın kokoin çeksin demiyorum eğlenmek hakkıdır diyorum o parayı sonuna kadar hakediyor ve eğlenecek tabi yönetimde karşı çıkmıyorsa kimseyede laf düşmez

evet eğlenmek hakkı. takım tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyo. eglenmek ardanın hakkı. bravo!

hala daha aynı şey söyleniyor, ne yapsın arda ağıt mı yaksın, bırakalımda onuda takımı bu hale getirenler düşünsün

takımı bu hale getiren kim? yönetim, hoca, futbolcular...

arda bu takımın futbolcusu değilmi? ağıt yaksın diyende yok zaten uz dursun. 2 gunde bir bi olayın içinde...

bu medya bu yalan haberlerle nere kadar gidecek acaba adam çıktı çatır çatır açıklama yaptı kimseyle tartışmadım diye sonra çıktılar flaş flaş flaş arda havalanında kavga etti dediler sonuçta ardanın etmediği açıklandı... adamın hakkıdır eğlenmek bütün sezon takımın en çok çalışanı arda olsun takımı için savaşanı arda olsun aslansın büyüksün sonra da böyle ufak tefek olaylarda da hemen alaşağı etmeye çalışılsın...insaf...... gerçi bizim taraftarda da var adamın biri top oynamıyor kaçıp kaçıp ülkesine gidiyor sakatım bahanesiye deplasmana gitmiyor herkes hala tribinde onun adını bağırıyor kralsın şusun busun diye kimse ses çıkarmıyor...iş ardaya gelince iki asparagas habere Galatasaray'ın öz evladı ardaya yok bi tarafı kalktı yok şöyle yaptı falan diyorlar.....

neyse en son lafımı bu asparagas haberleri yapan medyaya söylüyorum...lucescu'nun söylediği ünlü romen atasözünü bende medyaya uyarlıyorum;
fenerli medya istedi diye ARDA bitmez.........

bu medya bu yalan haberlerle nere kadar gidecek acaba adam çıktı çatır çatır açıklama yaptı kimseyle tartışmadım diye sonra çıktılar flaş flaş flaş arda havalanında kavga etti dediler sonuçta ardanın etmediği açıklandı... adamın hakkıdır eğlenmek bütün sezon takımın en çok çalışanı arda olsun takımı için savaşanı arda olsun aslansın büyüksün sonra da böyle ufak tefek olaylarda da hemen alaşağı etmeye çalışılsın...insaf...... gerçi bizim taraftarda da var adamın biri top oynamıyor kaçıp kaçıp ülkesine gidiyor sakatım bahanesiye deplasmana gitmiyor herkes hala tribinde onun adını bağırıyor kralsın şusun busun diye kimse ses çıkarmıyor...iş ardaya gelince iki asparagas habere Galatasaray'ın öz evladı ardaya yok bi tarafı kalktı yok şöyle yaptı falan diyorlar.....

neyse en son lafımı bu asparagas haberleri yapan medyaya söylüyorum...lucescu'nun söylediği ünlü romen atasözünü bende medyaya uyarlıyorum;
fenerli medya istedi diye ARDA bitmez.........

evet bunların hepsini yazan fenerli medya. arda sütten cıkmış ak kaşık.

sacma sapan konuşmayın ya. ateş olmayan yerden dumanmıı cıkar. adamın her hareketi olay. sonra ne yapsam suclu oluyorum diyo. adam akıllı bişi yapmıyosun ki. arda bitmez demişsin. arda kendine çeki düzen vermesse şurda 2 senesi. 2 sene sonra yok olur gider. üstünden bi kac sene gectigi zamanda kimse ardanın adını hatırlamaz. sporcunun herzaman Zeki, Çevik ve Ahlaklısı makbuldür. Malesef ki ben bu ahlakı ardada göremiyorum. Daha 20 21 yaşında kendini kontrol edemiyosa ileride zıvanadan cıkıcak.

Medya ardanın üzerine gitmeye başladı,Kapısında sabahlıyor artık.Bişi yapsa da haber yazsak diye.Hangi futbolcu kaçamak yapmıyor ki.Bununla birlikte Galatasaray'ın sahada ki futblcularından en çok arda katkı sağlıyor.Tabiki kokain içsin veya fuhuş yapsın demiyoruz ama aldığı parayı hak ettiği için istediği gibi eğlensin diyoruz.Evli olmayan futbolcular böyle kaçamaklar yapar.Ardanın her yaptığı abartılarak yazıldığı için,artık bu haberlerde gerçekliğini yitiriyor.Bizim medyamızda abartmayı sever.

evet bunların hepsini yazan fenerli medya. arda sütten cıkmış ak kaşık.

sacma sapan konuşmayın ya. ateş olmayan yerden dumanmıı cıkar. adamın her hareketi olay. sonra ne yapsam suclu oluyorum diyo. adam akıllı bişi yapmıyosun ki. arda bitmez demişsin. arda kendine çeki düzen vermesse şurda 2 senesi. 2 sene sonra yok olur gider. üstünden bi kac sene gectigi zamanda kimse ardanın adını hatırlamaz. sporcunun herzaman Zeki, Çevik ve Ahlaklısı makbuldür. Malesef ki ben bu ahlakı ardada göremiyorum. Daha 20 21 yaşında kendini kontrol edemiyosa ileride zıvanadan cıkıcak.

adam genç hata yapıcak tabiki bu futbol düzeninde tecrübeli futbolcuların bile bir çok hatası oluyor....fener maçında yaptıkları ya da ibb maçında yaptıklarını kimse onaylamıyor ama medya da işin çılkını çıkardı.....iki hata için bu kadar luganoya bie yüklenmeyen medya konu arda olunca yerden yere vuruyor......ayrıca haberin( bahsi geçen tartışmanın) yalan olduğunu bizzat arda açıkladı Galatasaray'ın resmi sitesinden......hergün binlerce palavra atan medyanın abartma ve uydurmaları.....kaldıki haberi yapan kurum daha önce yaptığı yalan haberlerden dolayı floryadan kovulmuş bir kurum......

Geri