..::Paris Hilton albüm çıkarıyor::..

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Reaction score
0
i29410_E3Cpariss.jpg
ABD'de ''yılın aptalı'' listesinde Michael Jackson'dan sonra ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile ikinci sırayı paylaşan Hilton, Hong Kong Prestige dergisinin haziran sayısında yayımlanan açıklamasında, albümünün reggae, pop ve hip-hop karışımı olacağını ve albümün ilk parçasının ''Stars are Blind'' adlı bir reggae parçası olacağını söyledi.

Hilton'ın bu albümde ayrıca, Rod Stewart'ın ''Do You Think I'm Sexy'' adlı parçasının yeni versiyonunu yapacağı belirtildi.

Albümün tamamının çok farklı tarzlardan oluşacağını belirten Hilton, müziğin her türlüsünü sevdiğini, bu yüzden bu albümünde herkese bir şeyler vermek istediğini ifade etti.
Albümündeki 7 şarkının sözlerini kendisinin yazdığını belirten Hilton, sesinin iyi olduğunu ve her zaman şarkı söyleyebileceğini bildiğini, ancak çok ''utangaç'' olduğunu kaydetti. Dergi, Hilton'ın ''Stars Are Blind'' şarkısının bu ay içinde Warner Records ve kendi firması Heiress Records tarafından çıkarılacağını, albümün de bu yıl sonunda tamamlanacağını yazdı.

İnsanın harcayacak yeri kalmadıysa albümde çıkartır herşeyi yapar.
Günümüzde mankenler albüm çıkartıyor az önce gazetede okudum Asuman Krause bile albüm çıkarıyormuş
Paris Hiltonda çıkarsın
yakında bende çıkaracağım yaw:)

isi bilen de bilmeyende muzik yapiyor artik zaten ama olan isi bilen lere oluyor :(

Eee bu zamanda ses eğitim değil görüntü ve ellerindeki para öenmli malesef...:(

Çıkarsında Bir Görelim Bakalım

Pascal Nouma ile aynı filmde oynayan bir ünlünün bunu yapmasında şaşıracak bişi yok ki
bu da bi fantezi

Ali Sahin' Alıntı:
filimleri kadar seside iyiyse yapsin bakalim.nede olsa gelen gecen sarkici oluyor zaten
Filmlerinde güsel baarıyodu yaa..sesi güsel baya..:goz:

euhahhahaha:)

Ben dinledim arkadaşlar filmdeki halinden daha vahim bence görüntü var ses YOK!!!!:D

valla bi o eksikti:D

Geri