Pardus'u Kuracağım Ama Bi SOrun Var ! ! !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeLaNKoLiX

New member
Reaction score
0
Çok sevgili pardus kullanabilen arkadaşlar size saygım ve hürmetim sonsuz.

Geçenlerde size katılabilmek için pc magazine dergisindeki pardus 2008 i cd ye çekip kendi pc me kurmaya çalıştım olmadı.

Dedim bnm pc de sorun var herhalde arkadaşa kurmaya kalktım onda da olmadı.Sorunum şu bu ekran gelio ve hiç ilerlemiyor sürekli bekliyor ne bi yükleme ne bi ilerleme burada ne yapmam gerekiyor lütfen bi el atın çok istiyorum Pardus kullanmayı.Bir de windows un üzerine kurabilirmiyim düşük seviye bi kullanıcı olarak bunuda merak etmio deilim.
:vur

PardusSorunu.jpg
[/IMG]

bu senin kullandığın çalışan cd sürümü kurulanı değil ama bunuda açmanın yolu
service kdebase start yada
service kdebase4 start bunların birini yazınca çalışan cd açıklacaktır bazı donanımlarda çalışan cd burada kalıyo o kodu yazınca açılıyo hade kolay gele

çok saol kardeşim bu kodları bu siyah ekran gelince yazıcam ve çalışmaya başlıyacak deil mİ?

ewt kardeş o siyah ekran gelince yazıcan

bir de özkan arkadaşım çok saol yardım için ama bi sorum daha olacak 2008.1 sürümü çıkmış onun çalışan cd sini nerden bulabilirm biliomusun?

arkadaşım bana msni ni verebilirmisin başlka sorularım da olacak yardımcı olursan çok sevinirim vermek istersen tabi.Forumda ikili konuşma yasak biliosun:D

profilden al msn i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri