pardus yukledim bi sorun

ibrahimkaya396

New member
Reaction score
0
arkadaşlar dediğim gibi merak etip pardusü yükledim ama pardüs bana göre değil ve windowsa donmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim:aşk

Windowsa dönmek icin bişey yapmana gerek yokki..Aynı sekilde format atıp eski sistemini silceksin format esnasında..!Hepsi bu..Sormak istedigin baska bişi varsa detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim belki..?..?..

bilgisayarım cd den baslatamıyorum ama biostan ayarları yapılı cd yi okumadan direk geciyo nasıl bi olay anlamadım ben bu işi

Büyük ihtimalle bunları yapmıstırsın ama;
Birinci ihtimal, bazı laptoplarda orjinal cd ler dışında cd ler çalışmıyor. XP orjinal cd midir?
İkinci ve güçlü ihtimal, CD den boot etmiyorsunuz. Bios a girip cd den boot etme seçeneğini seçmelisin.
PC açılırken "delete" tuşuna devamlı bas, eğer bişi olmazsa bidaha açın pc yi ve f11 f12 falan gibi tuşlara bas, ya biosa girip yapabilirsin cd den boot etmeyi ve ya fonksiyon tuşlARINdan biriyle yapabilirsin..
Eger bootta bi problem yoksa kesinlikle kullandıgın xp format cdsinden kaynaklıdır pardusten degil cünkü pardusta böyle bi problemle hic karsılasmadım..Baska cdyle dene görüceksin ki bi problem cıkmıcak..:victory
Kolay gelsin..!

yardımların için cok tsk ediyorum işlemlerimi hallettim :D

Geri