Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PARDUS VE XP yüklü pcden pardusu kaldırma lütfen bilen varsa yazabilirmi
pardusu nasıl kaldırabilirsin biliyormusun dostum
partition magic ile kurulu olduğu dizini komple sileceksin yeniden başlattığında sadece xp görecek
bundan sonra başlat çalıştıra girip msconfig yapıp ayar yapacağız
ama ilkini yaptıktan sonra bana ulaşman daha iyi..
Pardus 2009.2 Süper işletim sistemi hatta mükemmel
Pardus işletim sistemini neden kaldırıyorsun. Bence çok iyi işletim sistemi kaldırma ve kullanmayı öğren, kullanmayı öğrendikten sonra başka işletim sistemi kullanmayacaksın; bence ben uzun süredir kullanıyorum neredeyse xp falan hiç kullanmıyorum .
Pardus 2009.2 de çıkıyor şimdi daha yetenekli ve daha kararlı çalışacak ve bir gün herkes Pardus kullanacak benden demesi:
Yaşasın! Pardus işletim sistemi.
Bu adresten indirip Pardus TÜBİTAK/UEKAE deneye bilirsiniz.
Bir sene olmuş fakat ben bu konuya cevap vermek istiyorum : ) Belki birilerinin işine yarayabilir. Windowsa girilir, disk yönetiminden pardusa ait bölümler silinir, ardından bilgisayarı KESİNLİKLE kapatmadan cmd (komut satırı) üzerinden yönetici modunda "fixmbr" komutu girilir. Hepsi bu. Eğer fixmbr komutu çalışmaz ise windows cdsi takılarak bilgisayar açılır ve yeni yükleme yapmadan kurtarma modunda komut satırından fixmbr komutu girilir.
Ama aslında pardus bölümlerini silmeden bunu yani fixmbr komutunu denemekte fayda var. Eğer bir sonuç alınamazsa pardus silinmesin keza bilgisayarı açamazsınız : )