pardus hakkında üstatlara baksın lütfen

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
arkadaşlar sabit diski 3'e böldüm C:ye win7 kurdum D:ye yedekleri attım üçüncü olarakta pardusu açacağım L: bölümünü açtım pardusu da kurdum pc açılırken bana seçenek çıkmıyor win 7mi pardusmu diye bunu nasıl yapabilirim. şimdiden teşekkürler

kurarken sana iki isletim sistemi var pardus on tanimli olsun mu vs diye soruyor sanirim orda yanlislik yaptin.. ikincisi pardusu kullanacagina ubuntu kullan.. pardustan bikarsin her dakikada sistem cokmesi yasarsin

pardustan önce ubuntu kurdum herşey tamam bilgisayar açılırken windows 7 yada ubuntu seçeneği çıkıyodu fakat ubuntuyu seçtiğimde bilgisayar açılmadı bana şifre sordu şifreyi girdim açılmadı bende pardusu kurdum sonra

pardusu nasıl kaldırırım yada tekrar üstüne kursam olurmu istediğim olay

kurarken sana iki isletim sistemi var pardus on tanimli olsun mu vs diye soruyor sanirim orda yanlislik yaptin.. ikincisi pardusu kullanacagina ubuntu kullan.. pardustan bikarsin her dakikada sistem cokmesi yasarsin
pardus cok zor çöken bir sistem bu ön yargın yanlış ubuntuda güzel bir dağıtım ama pardus bana daha sempatik geliyor
arkadaşım senin sorununa gelince pardusun açılış yöneticisinden win7 yi ekleyebilirsin hatta öncelikli olarak atayabilirsin bunun için de başlat menüsü->bilgisayar->sistem ayarları->açılış yöneticisine gireceksin
açılan tabloda büyük ihtimalle win7 görünüyordur başındaki kutucuğa tik koyacaksın
eğer gözükmüyorsa yeni ekleye tıkla iki satır tablo cıkacak üste görülmesini istediğin ismi yaz alta da harddiskteki yerini (sda1,sda2 gibi) sorunun hallolacak kolay gelsin

Tamam arkadaşlar düzelttim pardus cdsinib taktım ve pardusun kurulu olduğu diski açılış diski yaptım ve sorun ortadan kalktı bu mesajı pardustan yazdım ve çok beyendim şuan için süper bişey

Ben de
C:ye Win7, D: ye dosyalar ve yedekler F:ye ise PARDUS 2009.2 kurdum. Gayet memnunum ve hiç çökme yaşamadım. İnternet Bankacılık Pardus ile çok güvenli.

Üstelik Pardus açıkken Win7 deki ofis dosyalarını,resim ve müzik dosyalarını Pardus da açıp kullanabiliyorsun. Kısaca Pardus çok zevkli

Ben de
C:ye Win7, D: ye dosyalar ve yedekler F:ye ise PARDUS 2009.2 kurdum. Gayet memnunum ve hiç çökme yaşamadım. İnternet Bankacılık Pardus ile çok güvenli.

Üstelik Pardus açıkken Win7 deki ofis dosyalarını,resim ve müzik dosyalarını Pardus da açıp kullanabiliyorsun. Kısaca Pardus çok zevkli

lenovo marka laptopum var 1 gb ekran karti 8 gb ram 1 tb hdd vs vs... pardusu kurdum her dakika kde cokmesi yasadim ikincisi laptopun ustunde 5+1 ses sistemi var... ses sistemimi tanimadi ses mes vermiyor.. cok kisik bir ses veriyor anca... pardus kullanacagima kendimi balkondan atarim iyidir:thumbup1:

lenovo marka laptopum var 1 gb ekran karti 8 gb ram 1 tb hdd vs vs... pardusu kurdum her dakika kde cokmesi yasadim ikincisi laptopun ustunde 5+1 ses sistemi var... ses sistemimi tanimadi ses mes vermiyor.. cok kisik bir ses veriyor anca... pardus kullanacagima kendimi balkondan atarim iyidir:thumbup1:

benim PC 10 senelik, penthium 4 CPU 3.00 Ghz, 2.0 GB RAM, 360 GB SATA HDD,
hdd yi 3 e böldüm ve birine Pardus kurdum.

Bizim pc lerde çok memnun olduğumuza göre mutlaka sizin kurulumda bir aksilik oluyordur. Kendiniz bilirsiniz.

Bende ati hd 3870 ekran kartı 4 gb ram amd athlon 64x2 dual core processor 500 + 260 ghz İŞLEMCİ 650 gb harddisk var daha doğrusu 2 tanevar biri 400 birinde 250 gb 250 gb olana pardusu kurdum ama bendede ses sorunu oldu kaldırddım bende

pardusta ses sorunu sık olmasada yaşanmaktadır. ancak bir kalemde silip atacak bir işletim sistemi değildi. özellikle tavsiye ederim. ses sorununu yaşayan ardakadaşlar pisiden güncelleme yapın. muhtemelen sorununuz çözülecektir.

Lenovo ile GNU/Linux uyumu yüksektir. Acaba sizin sorununuz ne oldu?
Harici bir ses kartınız mı var?

Geri