Pardus CD'leri Adresinizde!

Marko Paşa

Suskun Nefer
Reaction score
0
Pardus 2009 CD'lerini sadece kargo ücretini ödeyerek edinebileceksiniz. Bu yeni projeye ilişkin ayrıntılara topluluk portalımız olan Özgürlükİçin üstünden ulaşabilirsiniz.

Pardus 2009 sürümü, yarın akşam saatlerinde kullanıcılarımızla buluşacak. Yarın, Pardus 2009'un duyurulduğu akşam saatlerinde, Özgürlükiçin'de de bazı güzel sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu sürprizlerimizin ilki: CD Gönder

Bu yeni bileşenimizle isteyen herkes özel baskılı Pardus 2009 CD'sine sahip olabilecek. Bunun için tek yapmanız gereken, yakında hizmete girecek olan Pardus CD'si İstek Formu'nu doldurmak.

İstek formunu doldurduktan sonra e-posta adresinize, bilgilerinizi onaylamanız için bir e-posta gönderilecek. Gönderilen e-postada bulunan onay linkine tıkladıktan sonra CD'niz makul bir süre içinde kargoya verilecek. Kargonuza ait takip numarası daha sonra e-posta adresinize gönderilecek. Bu sayede kargonuzun nerede olduğunu an be an takip edebileceksiniz.

CD'ler kargoya "alıcı ödemeli" olarak verilecek. Böylece uygun bir kargo ücreti dışında CD temini için hiçbir ücret ödemeyeceksiniz. CD'nin size en ucuz şekilde ulaşması için kargo firmalarıyla görüşmemiz sürüyor.

CD Gönder projesiyle birlikte özellikle kotalı İnternet kullanıcıları ve ilgililer Pardus CD'lerine daha kısa süre içinde ulaşacak. Bu kapsamda dağıtılan CD'ler, Pardus 2009'un Türkçe kurulum CD'leri olacak.

Sürümün çıkmasının ardından, CD istek formuna Özgürlükiçin ve Pardus Projesi'nin ana sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kaynak

Herkes pardüse geçsin diye ellerinden geleni yapıyor bende tavsiye ederim bir ara kullandım gayet güzel olmuş fakat windowsa alışanlar pardüsü hiç kullanamazlar

tamam bu konu hoşuma gitti .. bekliyorum :D

arkadaşlar ben yozgatta kalıyorum .. pardus cd lerinin adrese sadece anlaşmalı kargo fiyatını ödemek şartıyla geleceği söylenmişti. formu doldurdum ve geçen gün cd eve gelmiş... ben şehir dışındayım ve anlaşmalı kargo ücreti 6 ytl artık siz takdir edein .. kolay gele :D tabi almadık:D

Pardus tabii en çok kullanılan donanımları tanıyor mesela ekran kartı ATI veya NVIDIA.Ses kartı olarak Realtek vb.

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

formu doldurdum (ilk dolduuranlardanım) ne mail geldi ne de kargo. bende sitesinden indirip kurdum. göndermeyecekseler niye doldurttular?

kardeş bana geldi 3 lira kargo parası verdim....

bi de ubuntu istedim 9 yurt dışından ücretsiz geldi kargosuyla ...selametle

arkadaşlar ben yozgatta kalıyorum .. pardus cd lerinin adrese sadece anlaşmalı kargo fiyatını ödemek şartıyla geleceği söylenmişti. formu doldurdum ve geçen gün cd eve gelmiş... ben şehir dışındayım ve anlaşmalı kargo ücreti 6 ytl artık siz takdir edein .. kolay gele :D tabi almadık:D
kardeş o da senin şansın bana bugün geli 2,36 hata 2,50 verdim üstü kalsın dedim :d

Herkes pardüse geçsin diye ellerinden geleni yapıyor bende tavsiye ederim bir ara kullandım gayet güzel olmuş fakat windowsa alışanlar pardüsü hiç kullanamazlar

insanlar zmanla her seye alısır dostum:durdurun

bende istettim bakalım bekliyoruz

Geri