pardus 2007.3 e beryl

ares55

New member
Reaction score
0
Beryl i nasıl kurabiliriz.Ayrıntılı anlatacak bir arkadas varmı acaba?Mümkünse detaylı olsun hepimiz beryl keyfi yasayalım.

pardus wiki ye gir orada arama bölümüne compiz yaz bildiğiniz gibi beryl compiz e dönüştü ayrıca gerekli olan donanıma sahip olup olmadığınıza bakın küçük bir uyarı daha ekran kartınız ati ve siz linuxda deneyimsizseniz bulaşmayın bile

İntel ekran kartı ve 128 ekran kartı.512 ram var.Compizi bulduk diyelim ne yapacagız.Sizden ricam detaylı anlatırmısınız.Benim gibi herkes en estetik sekilde kullanmak istiyor.Tecrübelerinizi bizim ile paylasın lütfen.

Arkadaslar videolu yada resimli kurulumu gösterecek bir kişi benim gibi yeni baslayan kişilere büyük iyilik yapmıs olur.Böylece çogu kullanıcının linux sürümlerini kurup sonra bir seyler yapamayıp tekrar windows kurması engellenebilir.Sadece compiz için windows u bırakacak cok kişi var.

Bu sekilde anlatacak arkadas yokmu?Lütfen.

Yokmu kimse yahu.

Yokmu kimseee

Evet o kadar linux kurdum bes para etmez.opensuse 10.3 ubuntu 7.10 fedora falan filan hepsi bes para etmez(bence)pardus 2007.3 bence çok güzel.Daha da bozmam sistemi.compiz desm bana yardım edermisiniz.beryl compiz olmus diyolar.

Geri