Pardus İnternet Sorunu

DeliciouS

New member
Reaction score
0
Pardus 1.0 yüklü bende ama internete bağlanamıyorum...

Modem im usb modem tek portLu markası ; picatel

Ama ben bir türlü internete bağlanamıyorum :S Neden acaba yardım edebilecek warsa tşk ederim !

Şimdiden tşkler...

Kolay Gelsin !

linux da internete girebilmek icin ethernet kartina ihtiyacimiz var.bildigim kadari ile usb porttan modem baglanamiyor.

Bağlananlar var ama ! Ethernet modem yok bende ! Usb den bağlanmamın yolu yok mu yav

? ? ? ? ?

bunu söyle aciklayayim usb modem i windows a tanitmak icin modem cd sinden gerekli programi kurup tanitiyoruz windows a linux icinde ayni sekilde gecerlidir usb modemi baglamak icin modemi kernel e tanitmalisiniz bunuda programla yaparsiniz her modemin linux icin usb programi yoktur ethernetten sasmayin

cd sinden yükle işte sonra da KPPP den modemi test et..

Modemin markası PİKATEL tek portlu usb modem

abi ben bu pardus a we linux a ısınamadım windows un gözünü seveyim ben

Bende tanıtamıyorum usb modemimi. Bu yuzden linux u sildim :(

Yav bunun yolu yok mu yav ?

sanırım pardus 1.1 sürümü çıkana kadar usb modem kuLLanamicaksın..

ben pardus 1.0 kurdum . yazıcı ve internet sorunları çıktı.
http://www.pardus-linux.org/ bir baknı belki sizin sorununuza da çare vardır.

bence çok güzel ve güvenli.. ben öğrenmeye başladım bile.... selamlar gençler.

arkadasım ben ıkı yıldır lınux kullanıyorrum hatırladıgım kadarıyla bendede olmustu ilk sıralar ınternet ayarları yanı xp de mevcuk olan ıp no işte onu lın kendı atamıyor sen onu ınternet ayarlarından gıreceksın yanı lınux oto atamıyorr

Linux kulanmak ayıcalıktır.

yaw arkadaşlar bırakılmaz bi driver için linux gibi bir dünya bide buraya bakın driverler için http://www.linuxbasis.com/drivers.html hem illa bi dağtım die tutturmayın gidin bakın büyük dağtım sitelerinin donanım destek bölümüne elenizdeki donanıma uyarsa büyük dağıtımları kurun vazgeçilmez linuxtan.

Pikatelin Orjinal Driver CD sinde Windows Driveri Oluyor.(Pikatel Bende Kullandım)Linux da Exe Çalışmıyor diye Biliyorum.O Yüzden Sana 2 Öneride Bulunabilirim.

1-Pikatel in Sitesinden Linux Driver İsteyebilirsin

2-CD İle Çalışan Pardus Kullanabilirsin.

Bu Arada Ethernet Tavsiyemdir,Hızlı ve Güvenli.

Pardus çok sağlam ve eğlenceli hemde bedava, xp sizleri tembelliğe alıştırmış olabilir ama virüsler truva atları v.s. hepsinden uzak kalcaksınız, bu kadar tembel olmayın da kurun şu Pardus'u...

Geri