Pardus İÇİn Sabİt BÖlÜm AÇin LÜtfen

cracker

New member
Reaction score
0
Ulusal işletim sistemimiz için Sabit bir bölüm bulunmaması çok üzücü. Lütfen Bilgisayar kategorisinde Linux altına sabit bir bölüm oluşturunuz. Burası kullanıcıların yoğun bilgi paylaşımı yaptığı ciddi bir kaynak. Yakın zamanda isteğin hayata geçeceği umuduyla...

bende xp var ama yakın zamnda format atıcamdan pardusu kurmayı düşünüyorum ama tam bi bilgim yok onlada bilgilendirrseniz ii olur

Xp dursun bi sıkıntı olmaz. Ayrılmış disk bölümün varsa 10 gb kadar bir yere kuruver. Resimli kurulum dökümanları sitede mevcut.

pardus kurmak istiyorum cd ile bilgisayarı başlatıyorum pardus 2007 yazan mavi ekran geliyor 5-10 dakika beklediğim halde kuruluma geçmiyor ne yapmam gerekir teşekkürler

karagözlü

pardus kurmak istiyorum cd ile bilgisayarı başlatıyorum pardus 2007 yazan mavi ekran geliyor 5-10 dakika beklediğim halde kuruluma geçmiyor ne yapmam gerekir teşekkürler

karagözlü

BU sorunun yeri burası mı??
Beyaz Masa, siz ve sizin gibi soruları olan kişiler içindir.
Alakasız konuların içine sorularınızı yazmanız, aradığınız cevabı bulmayı geciktireceği için, asıl kaybı yaşayan yine siz olacaksınız

katılıyorum arkadaşa 5 aydır pardus kullanıyorum ve çoğu sitede pardus adı altında bölüm yok.

arkadaş bence gerçekten bi bölüm oluşturulmalı
ilin gavurunun işletim sistemini kullanmaktan bıktım
bizim türk olduğumuzu belirtmek adına bu yapılmalı sen bide pardusu ileride gör

Geri