`parasını öderim`

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Murat Aksu, Yıldırım Demirören`i "Bana kulübü ilk teslim aldığı borçta teslim etsin, parasını hemen öderim" diyerek eleştirdi ve basketbolda Efes Pilsen ile birleşmeyi istediğini açıkladı Beşiktaş`ta başkan adayı Murat Aksu, Yıldırım Demirören`i topa tutmaya devam ediyor.

Aksu, "Demirören bana kulübü ilk teslim aldığı borçta teslim etsin, parasını hemen ertesi gün öderim" dedi. Demirören, geçen hafta cebinden 50 milyon Dolar harcadığını söylemiş ve kendisine "zengin çocuğu" diyen Aksu başkan seçilirse bu parayı isteyeceğini belirtmişti. Beşiktaş`ın gelirlerini arttıracağını söyleyen Aksu ise "Büyükçekmece ve Düzce Belediye Başkanları`ndan söz aldım; Beşiktaş`a yeni araziler kazandıracağım" diyerek camiaya yeni bir müjde verdi.

"Sezon ortası hoca değiştirmem. Mustafa Denizli ile yola devam ederim" yorumunu da yapan Aksu, son olarak mali krizdeki basketbol şubesi için ise gönlünde yatan aslanı şu sözlerle dile getirdi: "Basketbolda öncelik Ülker`in ama gönlümde her zaman Efes Pilsen ile birleşmek var." (Sabah)

Kan değişimi şart.Bu işin Demirören 'le yürümeyeceği çok açık görünüyor artık.

Geri