Para kazanın ödeme garantili

On Air

New member
Reaction score
0
Kurum türkiyenin ve ödeme garantili sağlam bir firma. İsteyen arkdaşlar pm atsınlar davetiye yollayabilirim. Size devaet yollayacağım mail adresini ve davetin gideceği bir isim soyisim vermeniz gerekiyor isim soyisim vermezsem site davet göndermiyor.

Kurumla ilgili Haber7.com'un haberi aşağıda isteyen arkdaşlar tamamını okusunlar.

İnternet ve mobil platformda sıra dışı iş fikirlerine yatırım yapmak üzere, Teknoloji Holding bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Embrio, ilk projesi Süper Teklif’i DataProfil bünyesinde hayata geçirdi.

Embrio’nun web sitesine yapılan 700’e yakın proje başvuru arasından seçilen ve tanıtım mesajları yayınlayan pazarlama platformu "Süper Teklif", üyelerine gördükleri her reklam ya da anketten de para kazandırıyor.

Haberin Devamı
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=247185

ќαcαη αѕiќ' Alıntı:

davetyen yollandı dostum adını bilmediğim için ad soyad bölümüne adını bilmiyom yazdım Sayın Adını Bilmiyom diye gelirse mail şaşırma

100.000 üyeye göndermen lasım ki
100 ytl kazanasın tek tek adamlara davetiye kim göndercek
toplu olsa nise

adamlar banner yapmaya bile erinmişler web sitesinede koymak için link yapolar ama
çok üşengeçler + mail de gelmio reklam maili

haftada bi iki tane gelio oda 100 bin fln
boşa uğraş bence

rollin' Alıntı:
100.000 üyeye göndermen lasım ki
100 ytl kazanasın tek tek adamlara davetiye kim göndercek
toplu olsa nise

adamlar banner yapmaya bile erinmişler web sitesinede koymak için link yapolar ama
çok üşengeçler + mail de gelmio reklam maili

haftada bi iki tane gelio oda 100 bin fln
boşa uğraş bence
haklısın abi bu arkadaş millete teklif gönderecek millet kazandınkça oda kazanacak

Geri