(Paraşüt) Parachute Nasıl Alınır, Parachute Nasıl Kullanılır... Parachute Eklentisi

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
Aslında anlatmaya gerek yok ama hiç kullanmayan arkadaşlar var, ve oyunda sorduklarında genelde diğer oyunculardan tam bir cevap alamıyorlar yada kimse anlatmıyor oyunda. Çünkü herkes rank, frag derdinde :durdurun

Bu eklentiyi almanın 2 yolu kullanmanın tek yolu var =)

Dilerseniz kısayol tuşu atar ve her defasında yazma zahmetine girmezsiniz, dilerseniz her seferinde yazarsınız. Neyse...

Kısayol Tuşu Atamak İstiyorsanız;
1- Konsolu Açın,
2- Konsola bind p "say buy_parachute" yazın. Ben p harfinde kullanıyorum. Siz daha farklı bir tuşa koyacakasanız p yerine o harfi yazın,
3- p ye basıp Parachute eklentisini satın alıyoruz (Genelde 1.000 $ oluyor),
4- e harfine elimizi çekmeden basarsak Parachute o an etkin olur, sağa gitmek isterseniz e+d tuşuna birlikte elinizi çekmeden basın ve mouse ile sağa doğru dönün, sola gitmek isterseniz de tam tersini yani e+a tuşlarına birlikte basın ve mouse ile sola doğru dönün.

Eğer Kısayol Tuşu Atamak İstemiyorsanız;

1- Oyundayken y ye basıp normal say bölümünden buy_parachute yada /buy_parachute yazın ve Parachute eklentisini satın alın... (/rank - /top15 yazarmış gibi) (Genelde 1.000 $ oluyor),
2- e harfine elimizi çekmeden basarsak Parachute o an etkin olur, sağa gitmek isterseniz e+d tuşuna birlikte elinizi çekmeden basın ve mouse ile sağa doğru dönün, sola gitmek isterseniz de tam tersini yani e+a tuşlarına birlikte basın ve mouse ile sola doğru dönün.

Zombie serverımızda Parachute eklentisi bulunmaktadır.
ip: 85.153.15.132:27015

İyi forumlar...

hasta etti ßeni varya ßu paraşüt dün..ne güzel uçuyodun kanka gözümün önünden infantry ßölümünde..Istanbul kanatLarımın altında diyerek ßi evi 2 kere dönüyodun :D öğrendim sayende sağoL kanka.. :D

Not: I'm Nomad

ьLцєXтяємє;3693302' Alıntı:
hasta etti ßeni varya ßu paraşüt dün..ne güzel uçuyodun kanka gözümün önünden infantry ßölümünde..Istanbul kanatLarımın altında diyerek ßi evi 2 kere dönüyodun :D öğrendim sayende sağoL kanka.. :D

Not: I'm Nomad

eyvallah, çok zevkli ama dimi kanka? :durdurun

ьLцєXтяємє;3694090' Alıntı:
Çok Imrendim dün sana ya kanka msn'i ekLedim seni ama daha kaßuL etmemişsin.. :D
ßi konferans yapıp Zm'ciLeri toplayalımda yapaLım kanka Zomßie..

tamam kanka yaparız =)

la ben diyorum klavyede boş tuş yok bunlar ne diyor :)
j = görev
L = base yapma
v = küfür ve kısaltmalar yasak ( buna mecburen lazer kurdum :D )

başka tuş önerisi olan F serisi de komple dolu :)

bir de bugün servera bi çocuk geldi 3476 dakika paraşüt açmayı öğrettim sonunda bi kağıda yazdı :durdurun

la ben diyorum klavyede boş tuş yok bunlar ne diyor :)
j = görev
L = base yapma
v = küfür ve kısaltmalar yasak ( buna mecburen lazer kurdum :D )

başka tuş önerisi olan F serisi de komple dolu :)

bir de bugün servera bi çocuk geldi 3476 dakika paraşüt açmayı öğrettim sonunda bi kağıda yazdı :durdurun

adı ^^Rambo^^ olabilir mi? ben 999999999999 dakika uğraştım :durdurun

yha alemsın kanqa ne ıse yarıokı bu paraşüt ?

Bu Ne Ya Arkadaşlar Olmuyo Böyle bomboş bi Server HackHell Ailesine Yakışmıyor Lütfen Lütfen Serverlaraaaaa

Geri