Papa Denen Zavallinin Zor Anlari

combanant

New member
Reaction score
0
Günahları af etmeye Almanya'ya giderken , papa ...Kutsal ruh'a şükür (!) rüzgara da hükmederim dememişti...!

HRİSTİYANLIĞIN IRAĞA GETİRDİĞİ HOŞ GÖRÜ

GELELİM ŞU RESME

İŞTE MESİH ONLARA BÖLE YAPIN DİYOR ONLARIN DİNİ BU
ADAMLARDA ALLAH KORKUSU YOK
ALLAHI SIRADAN BİRİYMİŞ GİBİ GÖRÜYORLAR
ALLAH OKADAR MERHAMETLİDİRKİ
BUNLARI HELAK ETMİYOR
TEVBE ETMELERİNİ BEKLİYOR

BU RESME DELİ OLDUM

ULAN ZAVALLILAR OKADAR KIZIL DERİLİYİ KATLETTİNİZ
OKADAR ZENCİYİ RENK FARKI VAR DİYE SÖMÜRDÜNÜZ
OKADAR MÜSLÜMANI KATLETTİNİZ
HANGİ KİTAPTA YAZIYOR LAN BUNLAR
İSA SİZE BÖLEMİ YAPIN DİYOR
ONDAN SONRADA TERÖR DİYORSUNUZ
OSMANLI ZAMANINDA OKADAR HRİSTİYAN ÜLKESİ FET ETTİ
HANGİSİNDE IRAKTAKİ GİBİ BİR DURUM YAŞANDI
BUNLARIN HESABINI NASIL VERECEKSİNİZ??????

Bunlarda Son Yillarin Arslanlari

valla yine moral bozuldu. sagolasın paylaşım için

zavallılar.zavallı bunlar gerçekten.ışığa sırtlarını dönmüş kör köpekler!!ALLAH CC.NURUNU TAMAMLAYACAKTIR.ZALİMLER İSTESEDE İSTEMESEDE.

gerçekten bunlar zavallı yav!...

Kim olursa olsun ne olursa olsun bir masum insana zarar verdiği sürece o benim gözmde bir cani kısacası tam kelimeyi söyleyemiyorum forumda, ama benim her dine dile ırka saygım vardır, insan gib insan olanlara !, ama orada bir cümle var "HRİSTİYANLIĞIN IRAĞA GETİRDİĞİ HOŞ GÖRÜ" pek bunun din ile alakası olduğunu sanmıyorum, A.q. bir bebesi orada hac sarkıtmış din savaşçısı kabul ediyor kendini, onun ne dinle alakası var ne allahtan korkusu var o lanetlenmiş bir ... , ISLAM = TERORISM = EVIL bunu yazanın a.q., bu tür insanların dinle alakaları yok, sizden ricam lütfen gerçekten dine inananlarla yobazları ayırın, bütün dinler hoşgörü dinleridir, dinler saflık demektir, ama insan oğlu herşeyi kendi yararına çektiği ve her yaptığı şeyden sonra birşeylere sığınmak istediği için ya dini kulanır ya da hiç suçunu kabul etmez,

SAYGILAR

İslamiyet Güneşi Battığı Yerden Doğacaktır...

bence ifadelerinize dikkat edin hristiyanlığı aşağılamaya çalışmak şu sıralar moda oldu kimilerine göre bozulmuş bir din kimilerine göre Allah'ın en çok değer verdiği din.her görüşe saygı duymalıyız ve hiç bir gerçek hristiyan bu vahşeti yapmaz bu şerefsiz amerikalıların acıma duygusundan ne kadar yoksun ve ne kadar açgözlü olduklarını gösterir.ama bunu dine indirgeyemezsiniz.incil onlara gidin katledin demiyor dini saptıran insanlar dini alet edip gidip katlediyorlar.yazdıklarından dolayı seni kınıyorum lütfen biraz daha hassasiyet

Savaşı papa çıkartmıyo arkadaşlar, yani papanın suratına üzerindeki yapıştı diye zavallı diyerek b.k atıcak yer aramayın. Papa, kendisini öldürmeye gelen adamla bile oturup konuşmuş bi adamdır. Bu savaşların hristiyanlıkla hiç bi alakası yok. Sadece belli ülkelerin aç gözlülüğünden kaynaklanıyo, o kadar. Ben hristiyan felan diğilim, yanlış anlaşılmasın, elhamdürillah müslimanım. Saygılar.

akharis' Alıntı:
Bu savaşların hristiyanlıkla hiç bi alakası yok. Sadece belli ülkelerin aç gözlülüğünden kaynaklanıyo, o kadar.

kardeş ırak savaşından önce bush blair ve aznarın toplantı yaptığı ada haclı seferlerinin başlangıc kararının alındığı adadır. tesadüfe(!?) bak ki yüzyıllar sonra bunlar da aynı adada buluştu. ve hatta tesadüfen bush gaf yaparak haclı seferi olarak tarif etti yaptıkları işi. kendileri bence hristyan değil insan bile olamaz ama kamuoyunu bu şekilde arkalarına alıyolar.
konu hakkında söyleyeceklerime gelince. haklı olarak bunlara kızyoruz ama kardeşim suç onlarda değil bizde. adamlar bunu yapabilmek için neler yaptı tarih boyunca. biz de onlara istedikleri fırsatı verdik. çalışmadık kazanmadık. aksine tembelleştik fakirleştik. e adamlar da fırsatını bulmuşken eziyolar bizi.
iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler. deyneksiz gezersen köpek ısırır. köpeğe kızamazsın o köpekliğini yapıyor. burda sana düşen adamlığını yapıp deynek alman....
inşallah tüm bunlar düzelir

marthel' Alıntı:
bence ifadelerinize dikkat edin hristiyanlığı aşağılamaya çalışmak şu sıralar moda oldu kimilerine göre bozulmuş bir din kimilerine göre Allah'ın en çok değer verdiği din.her görüşe saygı duymalıyız ve hiç bir gerçek hristiyan bu vahşeti yapmaz bu şerefsiz amerikalıların acıma duygusundan ne kadar yoksun ve ne kadar açgözlü olduklarını gösterir.ama bunu dine indirgeyemezsiniz.incil onlara gidin katledin demiyor dini saptıran insanlar dini alet edip gidip katlediyorlar.yazdıklarından dolayı seni kınıyorum lütfen biraz daha hassasiyet

dostum e amerikaya tamam
zamanında ingilizler fransızlar okadar insanı sömürmüş okadar insanı kullanmış okadar insanı katletmiş
allahı insanmış gibi gören birinin allahın resimlerini haşa haşa
ibadet yerlerine asan insanlardan ne saygısı bekliyorsun onların kendilerine saygıları yok kendisine saygısı olmayan birinin benim hiç saygım olmaz
hristiyan olan biri ya para için ya ilgi çekmek için yada atalarının izinden gitmek için hristiyan olurlar
adamlarda inanç yok
inanç olmadığı için allah korkularıda yok

mesela ben desem ben geçen gün arkadaşlarla marsa pikniğe gittim
ordan jupitere akrabaları ziyaret ettim desem inanırmısın
tabiki hayır
adamlar allahın bir olduğunu bile değiştirmişş
artık nekadar değiştiğini tahmin et

yazık çok yazıkk

Herkes istediğine inanabilir, sizin doğrularınız herkesin doğruları olmasını beklemeniz yanlış enbaşta. Eğer bu yapılanlara engel olabiliyosanız buyrun, hiç vakit kaybetmeyin. Karalama kampanyaları işe yarasaydı, şimdiye kadar çoktan Amerika'yı herkes kötü bilirdi.

dini konularda saygı duymalıyız yani zavallı filan yakşımaz , bana görede feci derece saçma niteliklere bağlı hattta doğasında bile kendini çürütebilen temellere dayalı.. ama ona inanada saygı duymak lazım ..

Yazdıklarının hepsinde haklısın ama dinimizde başka dinlere hoşgörü vardır.Bunu yapanlarında hristiyanlıkla uzaktan yakından ilgisi yoktur ve isada böyle yapın dememiştir.

Şüphesizki Tarih Boyunca Azgın Kavimler Nasıl Helak Oldularsa Bunlarda Aynı Şekilde Helak Olucaklardır ..!bu yaptıkları cezasız kalmayacaktır..!

kanım dondu...SAğolasın arkadaşım

Geri