Panathinaikos Bobo'yu istiyor

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Yunanistan basını, Panathinaikos'un Beşiktaş'ın Brezilyalı Bobo'ya teklif götürmeye hazırlandığını yazdı. Kadrosunda 5 Brezilyalı bulunan Yunan takımının, forvetini de Brezilyalı bir futbolcu ile güçlendirmek istediği ve Bobo'nun listenin ilk sıralarında yer aldığı belirtildi.

40105.jpg

Beşiktaş'ta istikrarlı olarak forma giyemeyen Bobo'ya, Yunan kulübü Panathinaikos talip oldu.

Yunan basını, devre arasında forvet hattını güçlendirmek isteyen yeşil-beyazlı kulübün Avrupa ve Brezilya'da forvet arayışlarının sürdüğünü, listedeki isimlerden birinin de Bobo olduğunu yazdı.

Öncelikli olarak Internacional'den Nilmar ve River Plate'ten Falcao'ya teklif götüren Panathinaikos, bu iki futbolcu ile de anlaşamayınca hedefini Bobo olarak belirledi.

Kadrosunda Arsenal'den alınan Gilberto Silva dahil 5 Brezilyalı bulunan Panathinaikos, takım uyumu için tercihini yine bir Brezilyalıdan yana kullanmakta kararlı.

Hırvat futbolcu Seriç'in transferinde Beşiktaş Kulübü ile iyi ilişkiler kuran yeşil-beyazlı yönetimin bir kaç gün içinde siyah-beyazlı kulübe başvuracağı belirtildi.

NTVSPOR
27 Ocak 2009 Salı

seriç i bize iteledikleri yetmiyo bi de boboyu mu alacaklar ? komşu bi git zaten ayar oluyorum size komple..

Beşiktaş´ın Brezilyalı yıldızı, Yunanistan´ın Sportday gazetesine şok açıklamalar yaptı: "Panathinaikos´a seve seve gelirim. Beşiktaş´tan ayrılmak istiyorum."

‘Resmi teklif geldi’
Sezon başında Dinamo Kiev ile CSKA Moskova’nın tekliflerine rağmen Beşiktaş’ta kalan Bobo’dan şok sözler... Werder Bremen’in transfer listesinde yer alan ve Panathinaikos’un renklerine bağlamak için harekete geçtiği Sambacı, Yunanistan’ın Sportday gazetesine olay yaratacak açıklamalar yaptı. Panathinaikos’tan resmi bir teklif geldiğini doğrulayan golcü futbolcu, Yunanistan’da oynamak istediğini dile getirdi.

‘Sürekli kulübedeyim’
“Panathinaikos'un Şampiyonlar Ligi’nde olması büyük bir şans” diyen Bobo, şöyle devam etti: Kulübü çok yakından tanıyorum. Panathinaikos’ta forma giyen yetenekli oyuncular var. Transfer gerçekleşirse seve seve Panathinaikos forması giyerim. Çünkü Beşiktaş’tan ayrılmak istiyorum. Sürekli kulübedeyim ve bana şans verileceğini düşünmüyorum. İşin bitmesi için, birkaç gün kaldığını öğrendim. Ben de merakla gelişmeleri bekliyorum...

Kupa golcüsü
Attığı 2 golle, Antalyaspor karşısında Beşiktaş’ı zafere taşıyan Bobo, Türkiye Kupası’nda çok farklı bir görüntü çiziyor. Fortis Türkiye Kupası’nda oynadığı 23 maçta rakip fileleri 17 kez havalandıran Sambacı, Beşiktaş tarihine geçmeye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar’ın kupadaki en skorer ismi, 42 maçta 18 golü bulunan Feyyaz Uçar...

Fanatik

Geri