Pamukoğlu 'Nefes'i Tüketti

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
Pamukoğlu 'Nefes'i Tüketti

32. Gün'de Pamukoğlu'nun gafı ile karşılaşan Nefes filmi ekibi şok oldu. Osman Pamukoğlu'nun 'Nefes'i biz çektirdik sözü ise film ekibini kopardı.

32. Gün çekimlerinde kriz yaşandı. Gösterime giren Nefes filminin ekibi Osman Pamukoğlu ile karşılaşınca olanlar oldu...
Nefes Filmi vizona girer girmez çok ses getirdi..
Terörle mücadelede Mehmetçiğin canını dişine takarak vatan hainleriyle mücadelesini anlatıyordu film...

NEFES vizyona girdiği günden itibaren 2 milyon izleyiciye ulaştı...
32.Gün ekibi de bu hafta o filmi yaratan ekibi stüdyo konuğu olarak davet etti..
Buraya kadar normal..
Anormal olan da bu dakikadan sonra başlıyor..
Çünkü; 32. Gün'ün bir başka konuğu daha vardı..
Emekli general Osman Pamukoğlu...
Hakkari'deki görevi sırasında PKK'ya karşı yapılan en büyük harekât olan Çelik-1 Operasyonu'nu yönetmişti. Çelik-1 harekatı 37 gün sürmüştü...
Asker dağda kalmış zorlu kış şartları altında terörle mücadele etmişti...
Pamukoğlu emekli olduktan sonra siyasete atıldı
Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı oldu...
32. ekibi filmin kahramanı Mete Yüzbaşı'yı Osman Pamukoğlu ile özdeşleştirmiş olacak ki; bir siyasi parti lideri olan eski generali stüdyo konuğu olarak davet etti...

İşte ne olduysa bu dakikadan sonra oldu...
Çekimler için gün belirlendi. Konuklar stüdyoya gelmeye başladı.
Programa katılan "Nefes" filmi ekibi stüdyoya gelince şok oldu. Çünkü beklemedikleri bir konuk onları rahatsız etti. Nefes ekibini rahatsız eden Osman Pamukoğlu'nun geçmişi değil, şimdiki konumuydu.

Çünkü o artık eski asker değil, bir siyasi partinin lideriydi.
32. Gün ekibi Nefes ekibini ikna için çok uğraştıysa da olmadı. Ekip, "Biz bu filmi bir siyasi partiye adamadık. biz kahramanların ne zor şartlar altında terörle mücedelisini anlattık" diyerek stüdyoyu terketti...

Nefes ekibinin bu tepkisinin altında ise şu neden yatıyor. Bu filmin büyük başarı göstermesi üzerine Osman Paşanın partisinden bazı yetkililer orada burada " Bu filmdeki kahraman yüzbaşı bizim Osman Paşa. Zaten bu filmi de biz çektirdik. " şeklinde konuştular. Bunu duyan Neges Filmi ekibi ise, başta yönetmen Levent Semerci olmak üzere büyük tepki gösterdi ve bu tavırı aldı...

Pamukoğlu 'Nefes'i Tüketti | Aktif Haber

Bu Osman ın palavracı olduğunu söylüyorumda bazıları inanmıyor

ne olursa olsun adam bu ülke için savaşmış...

adamın emeklerini kimse hiçe sayamaz...

saygı göstermek lazım....

............. Nerden biliyorsun onunla mi yaşadin. palavraci olduğuna inandir bakalim bizide.Milletin gözünün içine baka baka yalan söylemeyi beceremez bunu siyasi iktitar iyi yapiyor .

Yazıyı okusaydın sen de anlardın.Madem okumadın ozaman ben senin gözüne iyice !!! yaklaştırayım da oku belki anlarsın.

TuğяuL;4749451' Alıntı:
32. Gün'de Pamukoğlu'nun gafı ile karşılaşan Nefes filmi ekibi şok oldu. Osman Pamukoğlu'nun 'Nefes'i biz çektirdik sözü ise film ekibini kopardı.

bunun dışında ayrıca katıldığı bir programda terörü 365 günde bitirim diyen bir adam benim gözümde palavracıdır.

Üzgünüm ama sadece ben değil Nefes ekibi de bu şekilde düşünmüş

Yazıyı okusaydın sen de anlardın.Madem okumadın ozaman ben senin gözüne iyice !!! yaklaştırayım da oku belki anlarsın.

bunun dışında ayrıca katıldığı bir programda terörü 365 günde bitirim diyen bir adam benim gözümde palavracıdır.

Yanliş birşey yazmayayim diye yaziyi 3 kere dikkatlice okudum...Burda osmap paşanin nefesi biz çektik demesi icin onun artis olmasi gerekirki değil sen de biliyorsun konuşmalarinda hiç rol yapmiyor....Osman pamukoğlunun oluşumunun Ülkede heyecan yaratmasi bağzi karanlik ve cikarci guruplari derinden sarsti.Bu gruplar kendi probagandalarini espiyonej hareketlerini yapmamalarini bekmek saflik ve akil dişi olur.Sen sen ol birinin ağzindan beyanat duymadan kulaktan dolma laflarla hareket etme.

sayın paşam sen görevini tamlayıkıyla tamamladın istiraata çekilmeni istiyorum.

Arkadaşlar Nefes filimini izledim. Tamam koşullar ok. Fakat gerçek türk askeri öyle savaşta veya çatışmada Anasını Babasını vs. sayıklayıp deli divane olmaz. Gerçek TÜRK subayıda emiri bozup PKK ya karşı (Birde piskolojisi bozuk subay ) tekbaşına harekat yapmaz. Biraz askerlik yapmış olan bazı senaryo palavralarını ve göya askerin korkularını sergileyeceğim diye böyle bir senaryo yazmaz. Birde bu ara zaten piskolojik ve asimetrik Türk Silahlı Kuvettlerini yıpratma manevraları var, bu filimide o katagoride değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. Saygılar.

TuğяuL;4751957' Alıntı:

Biri Osman ı Durdursun

merak etme seçimlerde bu millet onu durduracak. alacağı bindelik oy küsuru sayesinde palavralarına son verip daha gerçekci konuşacaktır

tabi ters de tepebilir.Ozaman syret komediyi :durdurun

ßu fiLmi biz çektirdik derken Maddi anlamda değiLde senaryo anlamında bizim yaşadıklarımız olmasa bu senaryo bu filmde olmazdı gibilerinden söylemiş olabilir diye düşünüyorum.. ßenim görüşüm tabi..

Senin o resmini alıp avatar yaptığın rte efendi ABD, AB ve diğer dış ülkelere karşı az dikdursun kaypaklık yapmasın oda 365 günde bitirir pkk nın destekcisi belli onlara karşı kesin tavrı koy zaten onlar destegini ceker pkkdan böylece bitmiş olur bir avuc it sürüsünün TSK ile boy ölçüşecek gücümü var? hayır tamamen siyasal ve dış destekli bir terör örgütü. Bunuda rte veya başkası değil oraları bile insanlarını tanıyan anadolu insanı olan cesur yürekli başı dik onurlu geçmişinde kirli karanlık işi olmayan Eski Tüm General Osman PAMUKOĞLU paşa yapar! Helal olsun paşam sonuna kadar destekçiniz!! Nefes filmine ilk gününde gittim orada anlatılanlar kesinlikle gerçek ama paşamın yaşadıkları onların yanında solda sıfır. Herkez rütbesini bilecek!

O adam bitirir teroru. O adam kimin kimi destekledigini cok iyi bilen taniyan birisi.

Sen otur bir once kan uykusu belgeselini izle de dunyadan haberin olsun ;)

Geri