Pamukoğlu: Çok iddialı konuştu

Tam da bunlar işte tebrik ederim...sana anlatılan yalanların savunucusu olmuşsun tebrik ederim....sana sadece bir soru sormak istiyorum:

sınırını kaldıracak hangi parametreye sahipsin?hangi ülkeyle?

din mi?

etnisite mi?

ekonomik işbirliği mi?

fikir ve ideoloji birliği mi?

.....

hangi ülkeyle hangi konuda ortaksın ve sınırlarını kaldırabilirsin?nedir fiikrin?

nerede yaşıyorsun sen :sneaky2: sadece belli yayın organlarını mı takip ediyorsun.:sneaky2:

bu zaman da bu kadar da olmaz ki .

en ufak örnek avrupa sınırlar varmı . yanı başındaki bulgarlara kadar sınır yok.ekonomik işbirliği de yapmıyorlarmı.

yakın gelecek bizim . lider ülke olmamak için hiç bir neden yok.sen böyle düşüünmüyorsan.o senin sorunun .

bu adam hakkın da yeter bu kadar vakit harcadığım.:mad: hey allahım idamı kaldıracakmış yok bilmem ne :mad: allah allah

devlet işlerinde devamlılık esastır. bunu hala öğrenememiş birisinin arkasından gidene ne diyeyeyim ben...:sneaky2:

gerdim kendimi akşam akşam :sneaky2: salla paşa sen salla bu ülke de şakşakcı bulursun :mad:

nerede yaşıyorsun sen :sneaky2: sadece belli yayın organlarını mı takip ediyorsun.:sneaky2:

bu zaman da bu kadar da olmaz ki .

en ufak örnek avrupa sınırlar varmı . yanı başındaki bulgarlara kadar sınır yok.ekonomik işbirliği de yapmıyorlarmı.

yakın gelecek bizim . lider ülke olmamak için hiç bir neden yok.sen böyle düşüünmüyorsan.o senin sorunun .

bu adam hakkın da yeter bu kadar vakit harcadığım.:mad: hey allahım idamı kaldıracakmış yok bilmem ne :mad: allah allah

devlet işlerinde devamlılık esastır. bunu hala öğrenememiş birisinin arkasından gidene ne diyeyeyim ben...:sneaky2:

gerdim kendimi akşam akşam :sneaky2: salla paşa sen salla bu ülke de şakşakcı bulursun :mad:

Gülerler sen ve senin gibi düşünenlere...ve gülüyorlar da zaten...bilmem nerelerine...

Bu işler one minute la falan olmuyo...

bak daha bugün bi haber vardı ajanslarda...Allah'ın bulgarı bile 10 milyar dolar rüşvet istiyo bizden...aç bi oku istersen...vermezsek Avrupa birliğine giremezmişiz haberin olsun....

aihm engeller idam geri gelmez gelmesinde zaten

osmanlının son dönemlerinde de senin gibi ....ler çıkmış...
menderes döneminde de...

çok ilginç bi durum bu seninki...

komik aynı zamanda da

Gülerler sen ve senin gibi düşünenlere...ve gülüyorlar da zaten...bilmem nerelerine...

Bu işler one minute la falan olmuyo...

bak daha bugün bi haber vardı ajanslarda...Allah'ın bulgarı bile 10 milyar dolar rüşvet istiyo bizden...aç bi oku istersen...vermezsek Avrupa birliğine giremezmişiz haberin olsun....

hala takılı kalmışsın one minutelere ::hadiordan adam o sayede araplarla iş geliştiriyor uyan uyan kahraman gözüyle bakıyolar.:sneaky2:

verecez onlara bişiler de elim varmıyor yazmaya :lol:

avrupa birliğine girmeyi isteyen kim :001_smile: sadece AB istiyor diye kanunları çıkarıyorlar takdik icabı tabe sen bunu anlamışsındır.ama işine gelmiyeceği için :p

yürü paşam daha yolun uzun .ilk seçim de %0.00bilmem kaç :p ehuehehe

artık 1 kaç sandalye alırım diye partilere yamalak olur gibime geliyor :lol:

ne siyasi partiler gördük bu yaşımıza kadar. bundan sonrada görürüz ömrümüz oldukça
:hadiordan

hala takılı kalmışsın one minutelere ::hadiordan adam o sayede araplarla iş geliştiriyor uyan uyan kahraman gözüyle bakıyolar.:sneaky2:

verecez onlara bişiler de elim varmıyor yazmaya :lol:

avrupa birliğine girmeyi isteyen kim :001_smile: sadece AB istiyor diye kanunları çıkarıyorlar takdik icabı tabe sen bunu anlamışsındır.ama işine gelmiyeceği için :p

yürü paşam daha yolun uzun .ilk seçim de %0.00bilmem kaç :p ehuehehe

artık 1 kaç sandalye alırım diye partilere yamalak olur gibime geliyor :lol:

ne siyasi partiler gördük bu yaşımıza kadar. bundan sonrada görürüz ömrümüz oldukça
:hadiordan

hadi bakalım yol sizin...yürüyün beeee...kim tutar sizi...viyana kapılarını da geçersiniz siz bu gazla...

TOSLAMAYIN DA SERT KAYAYA...

ayak altında dolaşma yeter :p az sabret dediklerim 1 1 görürüz.allah ömür nasip ederse...

ayak altında dolaşma yeter :p az sabret dediklerim 1 1 görürüz.allah ömür nasip ederse...

Bak burda sana katılıyorum ilk defa...Ben de Allah'tan uzun ömür diliyorum...Çok güzel şeyler görücez çooookkkk...

Ülkeyi bu katı biçimde ikiye hatta üçe beşe bölenler; bir tarafı sevindirecek bir tarafı da tarihten silecek....Bu işin sonu budur...Ama ortada bir gerçek var;ülke iki kesim.Ne senin gibi düşünenler az...Ne de benim gibi düşünenler...İŞTE EN TEHLİKELİSİ DE BU DURUM...VE BİR KIVILCIM ÜLKEYİ TARUMAR ETMEYE YETECEK POZİSYONDA....Bizim kaygımız da tam burada işte....

Ve benim bildiğim tek birşey var ülke böyle yönetilmez...Yönetilse bile buna demokrasi denmez...Neyse yazılacak çok şey var da...kime anlatıyon ki...
TARİH KENDİNİ VAZGEÇİLMEZ SANANLARIN MEZARLARIYLA DOLU....devam edin...

on minute ile araplarla iş yapar hale gelmişiz, ab ye girmek ister gibi yapıp aslında girmek istemiyormuşuz vay be araplarla avrupa birliği keriz tek uyanık biziz öylemi.

Geri