PageRankTR.Com Açildi Herkesi Bekliyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freedoom

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar...

Neden sitemi bu siteye eklemeliyim?
Bir web sayfasına sahipsiniz fakat ziyaretçileriniz mi yok? Sayfanız çok güzel olmasına rağmen günlük hitleriniz 3-5 kişiyi geçmiyor mu? Peki Pagerank değerinizi kontrol ettiniz mi ? Yada arama motorları için çok iyi şekilde sitenizi optimize ettiniz mi ?
Seo Nedir ? Cevabinizi duyar gibiyim; Pagerank nedir?

Pageranking ne olduğunu öğrendikten sonra artık sitenizi buraya neden eklemeniz gerektiğinide anlamıssınızdır sanırım. PageRankTR.Com sitelerin Pagerank değerlerini arttırmak amacı ile kurulmuş bir sitedir.

Ne kadar yüksek Pagerank değeri = o kadar arama sonucu
Ayrıca PageRankTR.Com'a eklediğiniz sitelerinizin Pagerank değerini sitelerinizde Google Toolbar olmaksızın ziyaretçilere sunma avantajınıda yakalayacaksınız.

Aventajları
- Pagerank kaliteni göster
- Pagerank değerini yükselt
- Arama motorlarında liste başı ol
- Listeden çıkış kazan
- Hitine hit ekle
- Yeter şimdilik, sonra yenilerini ekleriz

Arkadaşlar Bu site Bir turk Yapimidir Bu yuzden Destek olmanızı rica Ediyoruz :cool:

buyurun link : www.pageranktr.com

işte aha bu dediklerini burda yayınlayıp örenmek için bu bölümü açtılar :)

ben sitemi ekliyorum ama ilk mesaja bi link eklesen daha iyi olur..Daha kolay oluo walla :D

işte destek

hocam sana sonuna kadar destek veriyom bende zaten bu gece hemen sitemi akledi tüm arkadaşların sitelerinide ekletecem söz..

Bende sitemi ekledim. şu anda pr3 destek olur biraz :)

Bu arada bu script Soldweb Ranking PHP-Script dimi ? Bu scriptin bi kopyasını buraya eklersen emin ol sana çok destek olurum.

thx bi bakalım siteleri ekleris:D

yok abi site adını yazıyorum adresi yazıyorum eklenmiyor :(

crazy dewil siteyi uçurmuş geçmiş olsun =)

link kırık değil ama şuan geçersiz locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri