Pagerank Değerlerinizi Öğrenebileceğiniz Siteler

Sitenizin Pageranki 0 Benim Siteye 0 Dio Bence Yanlışlık War Bu Site Pagerank Bilgilerini Yanlış Veriyor :D

valla dürüst olmak gerekirse benim için pagerank veya google hiçbirşey ifade etmiyor.. Çünkü herzaman kendi kriterlerine göre yorumluyor ve hiçbirzaman hakettiğini vermiyor.. Belli başlı büyük domainleri tutuyor diğer siteler nekadar çok büyürse okadar çok hile yapıyor gözüyle bakıyor ve sendbox a düşürüyor yada banlıyor.. Zaten google ın tutarsız verileri (gelecek pageranklar daha yuksek gozukurken güncellemelerde oldugundanda aşağıda pagerank vermesi, obninlerce indexli sayfan varken ertesı gun bi elin beş parmağını geçmemesi vs...) tüm dünyaca kabul edilmiş şeylerdir..

bir haftada 4 e çıkardım kendimi yırttım gerisi gelmedi..100-150 bin sayfa backlinkim var pagerank 8 olan sitelerde filanda

en önemlisi eksik

www.mypagerank.net :) saol dark güzel toplamışın linkleri

bu arada

5xxxxx' Alıntı:
bir haftada 4 e çıkardım kendimi yırttım gerisi gelmedi..100-150 bin sayfa backlinkim var pagerank 8 olan sitelerde filanda

pagerankalrı keyfimize göre cıkaramayız sadece pagerank gücellemesinden bir hafta önce siteyi açmışsındır ve parayla vs directorylere eklemişsindir takas yapmışsındır anca almışsındır ama 1 hafta 1 ay gibi belli bir süre içinde fazla dışardan link almak sandbox sebebidir :)

Geri