Padişahım çok yaşa

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Migros tarafından "Padişahım çok yaşa" sesleri yükselirken, Fenerium üst tribünündeki taraftarlar Yıldırım geçerken, "Bu devirde kimse sultan değil, padişah değil" şarkısını seslendirdiler.

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Genç Fenerbahçeliler arasındaki gerginlik dünkü maçta da sürerken kendilerine ayrılan tribünü boş bıraktılar.

Shaktar Donetsk ile oynanan hazırlık maçında Maraton üst tribününde karşılaşmayı izleyen ancak daha sonra Yıldırım’ın, "Migros’a geri dönün" çağrısı üzerine kombinelerini geri vererek eski yerlerine dönen bu grup dün başkana yönelik protestolarının dozunu artırdılar.

Masrafları karşılamadı

Migros tribününde son yılların en az seyircisi vardı. 7 bin 500 kapasiteli kale arkası tribününde yaklaşık 200 taraftar maçı izlerken, satılan biletlerin görevlilerin masrafını bile karşılamadığı ileri sürüldü. 52 bin seyirci kapasiteli Şükrü Saracoğlu Stadı’nda dünkü maçı yaklaşık 25 bin kişi izledi. Maç sonunda başkan Aziz Yıldırım’ı hedef alan sloganlar atıldı.

Migros tarafından "Padişahım çok yaşa" sesleri yükselirken, Fenerium üst tribün ise direkt olarak başkanı hedef aldı. 90 dakikanın bitiminde şeref tribününden inerek sahanın içinden maraton tarafına yürüyen Yıldırım’ı gören çok sayıda futbolsever, "Bu devirde kimse sultan değil, padişah değil, hükümdar değil" şarkısını seslendirdiler.

Bu sezon başından itibaren, bütün tribünlerin ön kısımlarına asılan "Tek kimlik Fenerbahçe" pankartları ise kaldırıldı.

Müşteri değil taraftarız

Fenerbahçe Kulübü, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın 2008-09 sezonu kombine kart satışının sona erdiğini, 30 bin 425 adet kombine kart satışıyla rekor kırıldığını açıkladı.

Sarı lacivertli taraftarların protestosu maçtan sonra da sürdü. Karşılaşma sonrası maraton üst tribünde bir grup taraftar tribünlerden ayrılmayıp uzun süre tezahürat yaptı. Stat ışıklarının söndürülmesinden sonra taraftarlar, "Müşteri değiliz, taraftarız biz" şeklinde tempo tuttu.

Kaynak

Ben bu Fenerlilere çok gülüyorum .
:hhmanD

Aziz Yıldırımın her yaptığını ŞaK ŞaK çekerek alkışlayanlar , bugün onu Diktatörlükle suçluyor .
Geçen sene Neden eleştirmiyorlardı Aziz başkanlarını ?
Toz kondurmuyorlardı Fenerliler .

Fenerliler bunu severmi bilemem ama .
Aziz Tıldırım ölene kadar Feneri bırakmaz .

Ben bu Fenerlilere çok gülüyorum .

Aziz Yıldırımın her yaptığını ŞaK ŞaK çekerek alkışlayanlar , bugün onu Diktatörlükle suçluyor .
Geçen sene Neden eleştirmiyorlardı Aziz başkanlarını ?
Toz kondurmuyorlardı Fenerliler .

Fenerliler bunu severmi bilemem ama .
Aziz Tıldırım ölene kadar Feneri bırakmaz .

Aziz Yıldırımda her insan gibi insan...

hatasız kul olurmu Leke..

Olmaz.. Şimdi Taraftarın Aziz Başkana hatırlatmak istediklerini bu şekilde dile getiriyorlar..

Unutmakli Başkanlığı bırakacağız zaman Taraftarın ve camianın çağrılarına olumlu yanıt vererek gelmişti...

Keşke Aziz Başkan gibi her takımın başındfa başarılı Başkan olsaydı...

Emin olki o zaman Türk Futbolu daha da kalitelli bir hale gelmiş olurdu...

ben taraftarlara kızıyorum bıle ya bu ne bugune kadar azız yıldırım padısah gıbı goruyorlardı
sımdı ne oldu bedawa bılet wermeyınce mıgrosa donun deyınce hersey cıkar olmus gfb lılerın
bu fenerbahcelı olmak degılsadece kulube zarar wermek katılmayan war mı bana?????

Geri