Paşanıda yanına göndereceğim

ramo46

New member
Reaction score
0
ekif7.jpg

Osman Şanal’ın tutuklu Albay Gençoğlu’na, İlhan Cihaner ve
3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk hakkında ”dalga
geçercesine” bilgi verdiği iddia edildi.

Tutuklu bulunduğu Erzurum Cezaevi’nde CHP’li vekillerle görüşen
Albay Gençoğlu, Erzurum Savcısı Osman Şanal’ın sorgu sırasında
“Merak etme Saldıray Berk Paşa’nı da, o savcı İlhan Cihaner’i de
yakında yanına göndereceğim” dediğini anlattı

ERZURUM Askeri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Eskişehir Alay
Komutanı Kıdemli Kurmay Albay Recep Gençoğlu, kendisini ziyaret
eden CHP İzmirMilletvekili Ahmet Ersin, Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir
ve Erzincan Milletvekili Erol Tınaztepe’ye önemli iddialarda bulundu. Üzerinde
mahkûm elbisesi bulunan ve milletvekilleriyle cezaevi müdürünün odasında
görüşen Gençoğlu’nun moralinin bozuk olduğu bildirildi.

EMNİYET DAMGASI
CHP heyetinin verdiği bilgiye göre, Albay Gençoğlu, yaklaşık 1 saat
süren görüşmede, sorguda yaşananları anlattı. Gençoğlu, “Savcı Osman Şanal
sorgu sırasında bana işaret parmağını kaldırarak ‘Merak etme seni burada
yalnız bırakmayacağım. Saldıray Berk Paşa’nı da, o Savcı İlhan Cihaner’i de
yakında yanına göndereceğim’ dedi. Yüzündeki kin ve nefreti o anda gördüm.
Şimdi Ordu Komutanını tutuklayabilmek için gizli tanık bulmaya çalışıyorlar”
iddiasında bulundu.
Hakkındaki soruşturmanın omurgasını irtica ile mücadele eylem planının
oluşturduğunu belirten Albay Gençoğlu, “Ben Erzincan’dan ayrıldıktan sonra
dahi üzerime suç yüklemeye çalıştılar. Gölette bulunan mühimmatın kutularının
üzerinde Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yazısı ve damgası vardı. Polisler bunu
görür görmez gitti. Ancak bu da kayıt altına alındı. Bu belgeyi de saklıyorlar” dedi.

Kendisine Albay Dursun Çiçek ile ilgili sorular yöneltildiğini belirten
Gençoğlu,
“Çiçek’in 2007 yılında Erzincan’a geldiği iddia ediliyor. Onunla ne görüştünüz
diye soruluyor. Biz cemaat soruşturması yaptık, istihbaratçı subaylar da aynısını yaptı.
Bu yüzden hakkımızda bu soruşturma açıldı. Ben tutuklandıktan sonra Erzincan
Valisi emniyet mensuplarına 7 maaş ikramiye vermiş” diye konuştu.

Osman Şanal ile ilgili şok iddia 20 Şubat 2010 Cumartesi 11:01

Paşanıda yanına göndereceğim

hadi diyelim paşanın birini gönderdin
öyleya özel yetkilisin
seni yetkilendirenlerin istediği isimler gönderilecek diyelim
paşanın biri
ikisi
üçü
beşi
tüm orduyumu göndereceksiniz
dikkat edinde bu halk sizi o paşaların koruyamıyacağı bir yere göndermesin

Helal olsun savcıya gözü pek biriymiş HSYK ya da çalımı attı keyfine dicek yoktur artık..

Emniyet Fethullahçıların diye feryat edenlere soralım bakalım eğer emniyet fethullah ta olmasaydı bu ergenekon nasıl ortaya konulcaktı..Ergenekon görüldüğü üzere heryeri eline almış Hsyk, Barolar, medya ,TSK nın yönetim kadrosu, Danıştay, Anayasa mahkemesi ,Üniversiteler..Ee ne kaldı ki zaten en kritik köşeler tutulmuş .Bunlara karşı durabilmek için birlik içinde hareket etmek gerekir ki bunuda en iyi Fethullah grubu yapabilmiş saolsunlar..Yoksa dağıtıverirlerdi şimdiye kadar olur biterdi TSK da gönüllü psiko çok zaten önüne biraz para bide kadın atarlar kafa çeker vurur temizler oldu bitti al sana yönetime darbe..

Bunlar güçlerin dengesidir kendinizi kandırmayı bırakın zamanında Atatürk te kendi kurduğu cumhuriyeti yoksaymıştır.Buna gelince gayet iyi savunabiliyorsunuz aynı şey şimdide geçerli devrim niteliğinde reformlar yapılıyor sizde bilip bilmeden köstek olmaya çalışmayın.

Helal olsun savcıya gözü pek biriymiş HSYK ya da çalımı attı keyfine dicek yoktur artık..

Emniyet Fethullahçıların diye feryat edenlere soralım bakalım eğer emniyet fethullah ta olmasaydı bu ergenekon nasıl ortaya konulcaktı..Ergenekon görüldüğü üzere heryeri eline almış Hsyk, Barolar, medya ,TSK nın yönetim kadrosu, Danıştay, Anayasa mahkemesi ,Üniversiteler..Ee ne kaldı ki zaten en kritik köşeler tutulmuş .Bunlara karşı durabilmek için birlik içinde hareket etmek gerekir ki bunuda en iyi Fethullah grubu yapabilmiş saolsunlar..Yoksa dağıtıverirlerdi şimdiye kadar olur biterdi TSK da gönüllü psiko çok zaten önüne biraz para bide kadın atarlar kafa çeker vurur temizler oldu bitti al sana yönetime darbe..

Bunlar güçlerin dengesidir kendinizi kandırmayı bırakın zamanında Atatürk te kendi kurduğu cumhuriyeti yoksaymıştır.Buna gelince gayet iyi savunabiliyorsunuz aynı şey şimdide geçerli devrim niteliğinde reformlar yapılıyor sizde bilip bilmeden köstek olmaya çalışmayın.

Hoşuna mı gitti

Herkes kirli bi tek hükümetle polis temiz öyle mi?Gülerler buna.....hah hah hah haaaaaa....

Gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.....

Herkes kirli bi tek hükümetle polis temiz öyle mi?Gülerler buna.....hah hah hah haaaaaa....

Gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.....

Kirli temiz farketmez onlar ergenekon yapılanması için karşı güç oluşturuyorlar..Bunlar gülünecek şeyler değil arkadaşım güçlerin dengesinden bahsediyoruz biraz ciddi olun.

Kirli temiz farketmez onlar ergenekon yapılanması için karşı güç oluşturuyorlar..Bunlar gülünecek şeyler değil arkadaşım güçlerin dengesinden bahsediyoruz biraz ciddi olun.
Ciddiyetten bahsediyorsan; şu sözden biraz bahseder misin bana....

Hangi hukuk devletinde ifade alma esnasında bir savcı bu lafı edebilir....?

''Cihaneri de ... Paşanı da yanına göndereceğim.....''

Ne dersin?Fikrin nedir?

Ciddiyetten bahsediyorsan; şu sözden biraz bahseder misin bana....

Hangi hukuk devletinde ifade alma esnasında bir savcı bu lafı edebilir....?

''Cihaneri de ... Paşanı da yanına göndereceğim.....''

Ne dersin?Fikrin nedir?

Adam istediğini söyler mahkeme salonunda mı ki üslup arıyorsun?

Onlarıda suçsuz yere içeri tıktırıcak değil heralde var ki suçu bunları söylüyor..

Paşalar ağız dolusu küfrederken onları savunabiliyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

Adam istediğini söyler mahkeme salonunda mı ki üslup arıyorsun?

Onlarıda suçsuz yere içeri tıktırıcak değil heralde var ki suçu bunları söylüyor..

Paşalar ağız dolusu küfrederken onları savunabiliyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
Peki hukukla uzaktan yakından ilginin olmadığı, seninle hukuktan konuşulamayacağı anlaşıldı....ama şunları bil;

1.Tutuklama yetkisi mahkemede hakimlerdedir, savcıda değil...
2.Tutuklama sadece bir tedbirdir, belli şartları vardır.En barizi kaçma şüphesi olanlar ve adresi belli olmayanlar tutuklanır...
3.Tutuklama müessesesi bir öc alma yöntemi değildir...
4.CUMHURİYET SAVCISI sadece suçu ortaya çıkarmaya çalışıp(adı üzerinde bu konularla ilgili sav üretip)takdir hakkını mahkemeye bırakmalıdır...taraf tutamaz, objektif olmalıdır...
.......

Tabi bu saydıklarım hukuka saygılı ülkelerde ve hukukun işlemesini talep ve takip etmesini bilen milletlerin yaşadığı topraklarda....Türkiye mi?Onu bilmiyorum inan....

Peki hukukla uzaktan yakından ilginin olmadığı, seninle hukuktan konuşulamayacağı anlaşıldı....ama şunları bil;

1.Tutuklama yetkisi mahkemede hakimlerdedir, savcıda değil...
2.Tutuklama sadece bir tedbirdir, belli şartları vardır.En barizi kaçma şüphesi olanlar ve adresi belli olmayanlar tutuklanır...
3.Tutuklama müessesesi bir öc alma yöntemi değildir...
4.CUMHURİYET SAVCISI sadece suçu ortaya çıkarmaya çalışıp(adı üzerinde bu konularla ilgili sav üretip)takdir hakkını mahkemeye bırakmalıdır...taraf tutamaz, objektif olmalıdır...
.......

Tabi bu saydıklarım hukuka saygılı ülkelerde ve hukukun işlemesini talep ve takip etmesini bilen milletlerin yaşadığı topraklarda....Türkiye mi?Onu bilmiyorum inan....

Sen galiba kanunları savcılardan daha iyi biliyon ki böyle zırt pırt savunma yapıyon?

Ayrıca gözaltına almak farklı şeydir tutuklatmak daha farklıdır.

Cinayet işleyen bir adam tutuklanır daha sonra mahkemeye çıkarılır..

Savcı savlarını destekler nitelikte deliller besliyomuş demekki 400 kiloluk delil klasörü olduğunu gözardı edemezsiniz..

Vatana ihanet eden adam ise hiç sorgusuz içeri atılır gözaltına almaya ne gerek var bariz suçu ortada adresi belliymiş falan filanla uğraşılmaz oyuncak mı bu ?

Sen galiba kanunları savcılardan daha iyi biliyon ki böyle zırt pırt savunma yapıyon?

Vatana ihanet eden adam ise hiç sorgusuz içeri atılır gözaltına almaya ne gerek var bariz suçu ortada adresi belliymiş falan filanla uğraşılmaz oyuncak mı bu ?
HAYIIIIRRRR .......TÖVBEEEEE.....Ben bişey bilmiyorum HSYK biliyor ve onlar bunları söylüyor....

Ama bişeyi öğrendim; senin hiçbişey anlamadığın kesin hukuktan....Yukarıda söylediklerinin tamamı yanlış....tamamı...

Keselim burda, polemiğe girmeyelim.....yeter, belliki seviye farkımız var....ya sen benden daha eğitimli ve mevzuata hakimsin ya da ben....Takdir değerli forum üyelerinin....:)

Savcı savlarını destekler nitelikte deliller besliyomuş demekki 400 kiloluk delil klasörü olduğunu gözardı edemezsiniz..

Sen zerre kadar bilmiyorsun yasaları, burada sallıyorsun. Madem konuları önemsiyorsun hava civa konuşmayacaksın. Açıp ne nedir okuyacaksın. İki tane köşe yazarından bir şeyler okuyup aklında kalanları burada bir şeyler biliyormuş gibi ifşa etmeyeceksin.

Sen zerre kadar bilmiyorsun yasaları burada sallıyorsun. Madem konuları madem önemsiyorsun hava civa konuşmayacaksın. Açıp ne nedir okuyacaksın. İki tane köşe yazarından bir şeyler okuyup aklında kalanları burada birşeyler biliyormuş gibi ifşa etmeyeceksin.
Ülkenin durumu bu Aytoldı....Napalım yapacak bişey yok....Güçlü olan , parası bol olan, tv kanalı olan....malı götürür bu ülkede...Tüm dünyada biraz vardır bu ama ülkemizde maalesef, herşey bunun üzerine kurulu....Sosyete ağalık sistemi diyorum ben buna....

HAYIIIIRRRR .......TÖVBEEEEE.....Ben bişey bilmiyorum HSYK biliyor ve onlar bunları söylüyor....

Ama bişeyi öğrendim; senin hiçbişey anlamadığın kesin hukuktan....Yukarıda söylediklerinin tamamı yanlış....tamamı...

Keselim burda, polemiğe girmeyelim.....yeter, belliki seviye farkımız var....ya sen benden daha eğitimli ve mevzuata hakimsin ya da ben....Takdir değerli forum üyelerinin....:)

Sen zerre kadar bilmiyorsun yasaları, burada sallıyorsun. Madem konuları önemsiyorsun hava civa konuşmayacaksın. Açıp ne nedir okuyacaksın. İki tane köşe yazarından bir şeyler okuyup aklında kalanları burada bir şeyler biliyormuş gibi ifşa etmeyeceksin.

Ülkenin durumu bu Aytoldı....Napalım yapacak bişey yok....Güçlü olan , parası bol olan, tv kanalı olan....malı götürür bu ülkede...Tüm dünyada biraz vardır bu ama ülkemizde maalesef, herşey bunun üzerine kurulu....Sosyete ağalık sistemi diyorum ben buna....

Sen biliyosun ben bilmiyorum tartışmasına girmeye ne gerek vardı sadece bildiğini paylaş kısa kes hacı..

Söylediklerime karşı bişey sölücekseniz savunun yoksa bu tür sığ tartışmalara ne gerek var..Ben avukat oldumu savunmuyom zaten onu siz sölüyosunuz .Bişey biliyoruzda demedik ama noluyosa siz ben bilirim havasına girmişiniz çoktan: )

Zaten iş olup olmaması değil etik mi değil mi onu tartışıyoruz siz hukuğa getirdiniz her zamanki gibi saçmalıyorsunuz..Olmucak olsa bunu savcı yapamazdı heralde kanun var nizam var .Etik mi diyorsanız çokta önemli değil içeri atılsından yaka paça nasıl olursa olsun .

Sen biliyosun ben bilmiyorum tartışmasına girmeye ne gerek vardı sadece bildiğini paylaş kısa kes hacı..

Söylediklerime karşı bişey sölücekseniz savunun yoksa bu tür sığ tartışmalara ne gerek var..Ben avukat oldumu savunmuyom zaten onu siz sölüyosunuz .Bişey biliyoruzda demedik ama noluyosa siz ben bilirim havasına girmişiniz çoktan: )
Bilmiyosan sus, ......sansınlar.bu arada git araştır, doğruyu öğren...ondan sonra konuş....veya bilenlere kulak ver, fanatizm yapma....TABİ BUNLAR TAVSİYE....uyarsa....

Hayır. Kesinlikle biliyorum havasına girmedim. Tam aksine bu olaylar başladığında herkes bir şey söylüyor diye aklım karıştı. Gidip bu dedikleri kanunlar nedir, nerede yanlış yapılmış, niye uygulanmış sorumlu bir vatandaş gibi araştırma ihtiyacı duydum. Aslında herkesin yapması gerekendir bu. Bu kadar basit.

Bilmiyosan sus, ......sansınlar.bu arada git araştır, doğruyu öğren...ondan sonra konuş....veya bilenlere kulak ver, fanatizm yapma....TABİ BUNLAR TAVSİYE....uyarsa....

Kardeş fanatik bi duruşum oldunu nerden çıkardın yahu sizede bişey söylenmiyor hemen yandaş medya yaftasını yapıştırıveriyonuz..

Bu ne şimdi susturma harekatı mı var sus adam sansınlarmış..Biliyosan sen söyle ağzını bağlayan mı var.Herkes istedini söyler özgür bir platform beğenmiosan okuma yorumda yapma benim sözlerimin hiçbirine cevap vermiyosun sadece zırvalıyosun o kadar.

Kardeş fanatik bi duruşum oldunu nerden çıkardın yahu sizede bişey söylenmiyor hemen yandaş medya yaftasını yapıştırıveriyonuz..

Bu ne şimdi susturma harekatı mı var sus adam sansınlarmış..Biliyosan sen söyle ağzını bağlayan mı var.Herkes istedini söyler özgür bir platform beğenmiosan okuma yorumda yapma benim sözlerimin hiçbirine cevap vermiyosun sadece zırvalıyosun o kadar.
Polemiğe giren sensin....postlarını kontrol et istersen....ayrıca hem bilmiyorum diyorsun, hem okumuyorsun, hem de üste çıkıyorsun....

Sana bir talepte bulunmuştum yukarıda;''Keselim polemiğe girmeyelim demiştim'' ama dinlemedin, şimdi bari dinle de keselim...seviyeyi düşürdük....hadi hayırlısı....

Geri