Paşa yakalamaca…

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Paşanın görevi, kaçanları yakalamaktı…
Ama “kaçacak” diyerek paşayı yakaladılar…
Ya kaçanlar?..
PKK’lı teröristler sınır kapısında davulzurna ile karşılandıkları gibi, geçen hafta aynı kapıdan hayır dualarla ve törenle dağa uğurlandılar…
Çünkü terörle mücadele eden paşayla ilgili “Kaçma ihtimali var” kararı vardı… Ama PKK teröristleri ile ilgili “Kaçma ihtimali var” kararı yoktu…
Böylece; terörle vuruşan paşa hapishaneye kapatılırken, terörist elini kolunu sallayarak selametle dağa döndü…

Şimdi biz kerizler de gazetelerde televizyonlarda-evlerde-kahvehanelerde çene yorup soracağız:
Terör nasıl önlenir?..

Bence sorun şu:
İrticayı tehdit görüp mücadele edilmesine inananlar ile terörle mücadele edenlerin aynı olması…
İrtica ve terör…
Anayasa Mahkemesi’nin kararına göre birisi iktidarda…
Öbürü dağda…
İrtica cumhuriyet tarihi boyunca, terör son otuz yılda ilk iki tehdit görüldüğü için, paşa her ikisine de kızıyor…
(Nitekim paşanın tutuklanmasına neden olan Balyoz’un asıl adı; İrtica ile Mücadele Eylem Planı’dır.)
Tam dağdakileri kovalarken, iktidardakilerine yakalanıyor paşa…
Ve “paşa yakalamaca” sürüyor…

“Terör nasıl önlenir?” sorusunun yanıtına gelince…
Kolay…
Her şey bu kadar apaçık ortadayken, halkımız göbeğini kaşıya kaşıya AKP’ye
her zaman oy verir, olur bitir…
Bu kadar…

Paşa yakalamaca… - İlk Kurşun Gazetesi

Allah belalarını versin.Her iki zihniyette Vatan haini.

Ölen öldüğü ile kalır bunlara göre. Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler resmen.

Giderlerken yanlarına makarna,bulgur ve iaşe yardımı yapyımı bu hükümet,pek merak ettim doğrusu?
Belki mahmurda bulaşık ve çamaşır makinasıda lazım olur,önümüz Ramazan.Sevaba girerler,arada onuda çıkarsınlar ve bu kutlu hizmet için Sn.Arınç tvlere çıkıp doyasıya ağlasın :)

Ve ben bu ağlamanın aslını bir yerlerden hatırlamıyor değilim!!!
Neredendi sahi?

Bornova Camisinde miydi?
Vatikan papalığındamı?
Yoksa hahamların kolarındamıydı?

Vallahi face de paylaşmışlar acaip hoşuma gitti, nereye yazsam diye düşünüyordum,1001 design kardeşimin köşesi daha uygun düşer dedim,affola kardeş ama bir oku bak :)

Memleketi Soydum,
Başucuma Koydum,
Ben Bir Anayasa Uydurdum;
Duma Duma Dum ;
REFERANDUM
:)

Geri